Data og privatlivspolitik

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Ved personelige oplysninger forstås enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person.
Ved at benytte naturligtdyrefoder.dk eller bestille varer i vores webshop accepterer du, at naturligtdyrefoder.dk registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.
Naturligtdyrefoder.dk respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personoplysninger, som du giver på naturligtdyrefoder.dk. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personoplysninger. NaturligtDyrefoder registrerer og behandler personoplysninger i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Du kan benytte naturligtdyrefoder.dk uden at fortælle os, hvem du er eller give personoplysninger om dig selv. Naturligtdyrefoder.dk benytter cookies, men benyttelsen af naturligtdyrefoder.dk medfører ikke i sig selv registrering af personoplysninger.

Naturligtdyrefoder.dk har dog brug for nogle personoplysninger for at kunne handle med dig og levere varer, nyheder og andre tjenester til dig. Vi registrerer og behandler derfor personoplysninger om dig, som du selv afgiver, eksempelvis når du:
• besøger vores hjemmeside
• foretager et varekøb i vores webshop
• opretter en kundekonto
• tilmelder dig vores nyhedsbrev
• deltager i en konkurrence
• anmelder vores hjemmeside
• sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback, eller
• i øvrigt giver personoplysninger til os via naturligtdyrefoder.dk eller på anden måde.
Ved afgivelse af personoplysninger samtykker du i, at naturligtdyrefoder.dk behandler person oplysningerne, herunder at naturligtdyrefoder.dk:
• registrerer de personoplysninger, du afgiver
• registrerer oplysninger om de køb, du foretager på vores webshop

Behandlingsgrundlag
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i danmark. Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare. 
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. 

Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtformidler Pakkelabels.dk som benytter firmaer som, GLS, Dao365 eller PostNord med henblik på levering af dine indkøb. 
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden Google Kundeanmeldelser. 
Vi har vores webshop og betalingssystem gennem Wannafind.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Wannafinds datacentre. 
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Vi videregiver dog dit navn og adresse samt E-mail til Pakkelabels.dk, GLS, Dao365, Postnord hvis du vælger pakkelevering ved bestilling. Dette er så din pakke kan spores undervejs, og de kan meddele dig om leveringen. Vi har databehandleraftale med Pakkelabels.dk


Naturligtdyrefoder.dk opbevarer ikke informationer om dine betalingsmidler, for eksempel kort-numre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.
Dataansvarlig for betalinger er Quickpay, Nets/Teller og Viabill.

Retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger er dit samtykke.
Personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringslovens bestemmelser. Personoplysninger opbevares i Danmark.

Du har til enhver tid ret til at:
• få oplyst, hvilke personoplysninger, naturligtdyrefoder.dk har registreret om dig
• få rettet ukorrekte, ufuldstændige eller irrelevante personoplysninger
• bede om at få slettet alle personoplysninger.
Du kan til enhver tid trække samtykke til behandling af personoplysninger hos naturligtdyrefdoer tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den hidtidige behandling, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Den dataansvarlige er på naturligtdyrefoder.dk er:
Johnny Hune Pedersen
naturligtdyrefoder.dk
Grenåvej 766
8541 Skødstrup
CVR. nr.: 26517931
Spørgsmål, anmodninger, begæringer eller henvendelse i øvrigt vedrende persondata skal ske skriftligt til Johnny Hune Pedersen på infon@naturligtdyrefoder.dk

Cookies:

Ved at benytte denne hjemmeside accepterer du, at vi bruger cookies.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Hjemmesidens brug af cookies 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker fx, om du er logget ind, hvad du har lagt i indkøbskurven, om du tidligere har besøgt siden, osv.


Sådan afviser eller sletter du dine cookies:

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Sletning af cookies
Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en pc med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete, når du er i browseren.

Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en Mac, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

Logstatistik:
Vi bruger også logstatistik på naturligtdyrefoder.dk, og dette betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi får, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det ene formål, at optimere naturligtdyrefoder.dk , samt til vores annoncer på Facebook , Google AdWords.
Link til Facebooks buisness om databeskyttelse 

 Link til Google Ads buisness om brug af data 

 

Nyhedsbreve:
naturligtdyrefoder.dk udsender nyhedsbreve ud til de tilmeldte på listen.
De opsamlede oplysninger i Mailchimp videregives ikke til tredjepart, udover hvad der er beskrevet i mailchimps privacy terms Læs her.  
Når man tilmelder sig vores nyhedsbrev, vil man kort efter modtage en email hvorpå man skal bekræfte sin deltagelse på abonnement af nyhedsbreve.
Nyhedsbrev tilmelding er et tilvalg i bestillingsprossen på webshoppen.
Nyhedsbrevet udsendes kun af www.naturligtdyrefoder.dk

Klage over dyrecenterets behandling af personoplysninger kan rettes til
Datatilsynet
Borgergade 28,5
1300 København K
dt@datatilsynet.dk
www.datatilsynet.dk

 

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål?
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 20318028 eller info@naturligtdyrefoder.dk
 

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

NaturligtDyrefoder
Grenåvej 761
8541 Skødstrup
CVR nr. 26517931

 

Siden opdateres løbende og er sidst ændret d. 23-5-2018