DogCooler

Pris:149,00Kr.

Ex moms: 119,20Kr.
Antal: Føj til Kurv

Giv din hund frisk luft i bilen! DogCooler er et beslag, der let monteres i bilens bagklap, som dermed kan stå åben, samtidig med at bilen er låst. Din hund eller kat kan nu sidde trygt i bilen og få rigeligt med frisk luft. DogCooler er anerkendt af flere forsikringsselskaber*.

  • Hurtig montering
  • Ingen værktøj
  • Anerkendt af flere forsikringsselskaber*
  • Passer til alle bilmodeller

Når sommervarmen rammer os danskere, vil vi ud i det fri og nyde vejret! Det er skønt, men kan føre til katastrofale følger for hunde, der efterlades i varme biler. Man skal være opmærksom på, at temperaturen i en parkeret bil kan stige drastisk og i værste fald være livstruende for både mennesker og dyr, der opholder sig i bilen. Der findes nu et produkt, som kan reducere temperaturen i bilen og dermed risikoen for overophedning af din hund – produktet kaldes DogCooler.

Det er altid en god idé at parkere bilen i skyggen, men du skal være opmærksom på, at selv når bilen parkeres i skyggen, kan temperaturen i bilen blive endda meget høj – ja helt op til 38 grader ved en udetemperatur på 18 grader. Husk på at solen flytter sig i løbet af dagen, og den kan ende med at stå direkte på bilen, hvor der ikke skal mange minutter i direkte sol til, før din hund lider under varmen i kabinen. Eksempelvis kan en udetemperatur på 23 grader føre til en temperatur på over 80 grader i bilen! Dette er selvsagt livsfarligt for både mennesker og dyr, der måtte opholde sig i bilen.

Der findes nu et produkt kaldet DogCooler, der reducerer temperaturen i bilen og dermed risikoen for overophedning af din hund. DogCooler er et afstandsstykke, der let og hurtigt monteres i bilens bagklap, og som sikrer en øget luftgennemstrømning i kabinen til fordel for din hund. Bilens bagklap kan således stå åben, samtidig med at bilen er låst, og din hund eller kat kan sidde trygt og få rigeligt med frisk luft, og du kan have en god samvittighed i sommervarmen. DogCooler er godkendt af flere forsikringsselskaber, men for en sikkerhedsskyld bør du kontrollere med dit eget forsikringsselskab.

Når du anvender DogCooler, kan du forbedre luftgennemstrømningen i kabinen ved at rulle et par sideruder en smule ned. Du bør samtidig sikre, at din hund har en skål med vand. DogCooler vil reducere temperaturen i bilen, men husk dog altid at holde et vågent øje med din hund eller kat indenfor hyppige intervaller.