Acana

Vis:
Sorter efter:
Acana Regionals Wild Prairie Kornfrit premiumfoder til voksne hunde af alle racer med lokale ingredienser fra Canada, indeholder 70% frisk kød & 30% grøntsager, frugter og planteekstrakter, med naturlige proteiner Opskriften på ACANA Regionals Wild Prairie er baseret på WHOLEPREY™ princippet, som er orienteret efter de naturlige ernæringsmæssige behov hos voksne hunde..
739,00Kr. 636,00Kr.
Ex moms: 508,80Kr.
ACANA Regionals Grasslands Kornfrit premiumfoder til voksne hunde af alle racer med lokale ingredienser fra Canada, indeholder 70% frisk kød & 30% grøntsager, frugter og planteekstrakter, med naturlige proteiner Opskriften på ACANA Regionals Grasslands er baseret på WHOLEPREY™ princippet, som er orienteret efter de naturlige ernæringsmæssige behov hos voksne hunde. ..
789,00Kr. 682,00Kr.
Ex moms: 545,60Kr.
RANCHLANDS TIL ALLE RACER OG LIVSSTADIER ACANA Ranchlands er inspireret af Albertas Store frugtbare ranche, og indeholder unikke friske regionale ingredienser, heriblandt ranchopdrættet kød og vildtfangede fisk fra det Vestlige Canada.   Med sit store indhold af frisk Angus okse, græs-fodret lam, Yorkshire pork, plains bison og vilde hele sardart, der alle leveres i ægte Whol..
789,00Kr. 734,00Kr.
Ex moms: 587,20Kr.

Acana

Acana hundefoder

Acana hundefoder produceres efter de bedste opskrifter på den Canadadiske fabrik Champion Petfoods og sælges herfra til 40 lande i verden. Hundefoderet er kendetegnet ved et højt kødindhold som stammer fra flere forskellige kilder som fjerkræ, okse, æg, fisk, lam, osv.
Acana hundefoder er helt uden farvestoffer, tilsætningsstoffer eller genmodificerede råvarer. Acana hundefoder består af en kornfri serie Acana Regionals som er specielt egnet til hunde med allergiproblemer.

RANCH-OPDRÆTTET KØD
FRITGÅENDE KYLLINGER OG KALKUNER
VILDTFANGET ELLER BÆREDYGTIGT OPDRÆTTET FISK
BURFRI ÆG


Hos Champion Petfoods er vi dedikerede til at lave førsteklasses ACANA dyrefoder fra start til slut med verdens bedste ingredienser. Vores fødevarer er udformet med friske eller rå premium animalske ingredienser afbalanceret med hele frugter og grøntsager for at sikre dit kæledyr lever et fuldt og sundt liv som et lykkeligt medlem af din familie.
 

HVER ACANA OPSKRIFT OMFATTER:
Mindst 70%* premium animalske ingredienser
Opskrifter afbalanceret med grøntsager, frugt, botaniske, og næringsstoffer
Tilsatte vitaminer og mineraler, naturlige konserveringsmidler og probiotika
Et lækkert udvalg af opskrifter og en række muligheder, der passer til ethvert kæledyr
 

VORES OPSKRIFTER OMFATTER ALDRIG:
Kunstige smagsstoffer, farver eller konserveringsmidler tilføjet i vores køkkener
Ingen soja, majs, tapioka eller hvede ingredienser tilsat i vores køkkener

Hos NaturligtDyrefoder har vi valgt følgende produkter fra Acana.

ACANA Wild Prairie

Med fritgående kylling og kalkun og burfrie æg fra store canadiske prærier og ferskvandsfisk fra vores uberørte søer er ACANA Wild Prairie fyldt med 70% kød, organer, brusk og knogler, hvilket giver din hund alt, hvad de har brug for til maksimal sundhed, i deres mest naturlige og nærende form. Vores ingredienser leveres til vores køkken frisk eller rå af mennesker, vi kender og stoler på, for en opskrift, der er rigt nærende og lækker, holde din hund glad, sund og stærk. 

ACANA Pacifica 

En kost rig på hele fisk leverer essentielle næringsstoffer, som Omega fedtsyrer, naturligt og i deres mest nærende form. ACANA Pacifica er sprængfyldt med vildtfangede sild, pilchard, skrubbe, kulmule og rockfish, der leveres til vores køkken frisk eller rå fra folk, vi kender og stoler på. Ved hjælp af WholePrey-forhold mellem fisk, organer og knogler giver ACANA din hund alt, hvad den har brug for for at forblive glad, sund og stærk, med en lækker smag, som den vil elske. 

Acana Grasslands 

Acana Grasslands er inspireret af vores store græsarealer og kolde nordlige søer og er fyldt med 70% græsfodret lam, fritkørende and, burfrie æg, vildtfangede fisk og fritgående kalkun, alt sammen i WholePrey-forhold mellem kød, organer, brusk og knogler. ACANA afspejler den kost, som Moder Natur har beregnet til din hund, og nærer hunde i henhold til deres evolutionære og biologiske behov, hvilket giver dem alt, hvad de har brug for for at forblive glade, sunde og stærke. 

ACANA Ranchlands

ACANA Ranchlands er fyldt med ranch-opdrættet oksekød, Yorkshire svinekød, græsfodret lam, ranch-rejst bison, og vilde fanget fisk. Moder natur ville sørge for din hund i naturen, vi bruger hele animalske ingredienser, herunder kød, organer, brusk, og ben, så din hund får alt, hvad de behøver for at forblive glad, sund og stærk. 

Tilbud