GourMix

Vis:
Sorter efter:
GourMix…Sund kost, lige til at spise. (2 x 4 kg) GourMix er en verdensnyhed i hundefodring. Vi har gjort op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din hund skal leve af. Den enestående opbygning og sammensætning i GourMix er skræddersyet til, at efterligne din hunds naturlige levevis og biologiske behov. D..
486,00Kr.
Ex moms: 388,80Kr.
Samme som GourMix til hund blot uden taske og målebæger. 2 x 4 kg GourMix…Sund kost, lige til at spise. GourMix er en verdensnyhed i hundefodring.  Vi har gjort op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din hund skal leve af...  Den enestående opbygning og sammensætning i GourMix er skr&..
456,00Kr.
Ex moms: 364,80Kr.
GourMix luksusmenu fuldfoder på dåse er fremstillet af de aller bedste råvarer. De indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler, og fås i tre varianter, med henholdsvis kallun, oksekød og lam. De friske udsøgte råvarer bliver skånsomt forarbejdet og efterfølgende behandlet, så alle gode næringsstoffer bevares og produktet får opt..
25,00Kr.
Ex moms: 20,00Kr.

GourMix

I VetCur har forskning i ernæring ud fra hundens evolution, biologi og fysiologi resulteret i et sortiment af fuldfoderprodukter, der kan bruges hver for sig
og i kombination. På den måde får du, som hundeejer, endelig mulighed for at give din hund adgang til en skræddersyet, naturlig og varieret kost af højeste kvalitet
- der er lige til at spise.

GourMix er delt op i en morgen- og aften blanding, for at tage hensyn til hundens liv blandt os mennesker og til hundens døgnrytme. Alle ingredienser er af højeste og reneste kvalitet - overvejende
dansk oprindelse. Vi anvender så mange økologiske råvarer som overhovedet muligt. GourMix fremstilles i Danmark. Hver foderblanding indeholder ligeledes en individuel tilpasset
blanding af bær, rødder, blomster, bark, nødder med mere for at sikre, at din hund også får adgang til disse vigtige næringsstoffer i sin daglige ernæring. 

8 kg. super premium fuldfoder, rækker til en hund på 30 kg. med middelaktivitet i 30 dage.

GourMix kan også bruges til hvalpe - du skal bare give at hvalpen ca. 50% mere end den anbefalede fodermængde frem til den ikke vokser mere i højden!

GourMix er helt fantastisk til at bruge sammen med BARF (råt kød) - GourMix holder PH værdien i hundenes mave nede på et niveau som er normalt for hunde, så kan de sagtens få GourMix den ene dag og råt den anden dag. Det kan også mixes sammen. Du behøver ikke at være bange for at hunde får tynd mave.  

Tilbud