Hundeskåle

Vis:
Sorter efter:
Pt. Mørkegrøn på lager: GREEN fra NORTHMATE er en designet græstue der forvandler din hunds måltid til en udfordrende leg. Den ønskede mængde foder strøs udover GREEN, og det er herefter op til din hund at få skubbet maden ud mellem de mange græsstrå. GREEN fra NORTHMATE forlænger spisetiden markant. Resultatet er en gladere og sunde..
199,00Kr.
Ex moms: 159,20Kr.
GREEN fra NORTHMATE er en designet græstue der forvandler din hunds måltid til en udfordrende leg. Den ønskede mængde foder strøs udover GREEN, og det er herefter op til din hund at få skubbet maden ud mellem de mange græsstrå. GREEN fra NORTHMATE forlænger spisetiden markant. Resultatet er en gladere og sundere hund. GREEN fra NORTHMATE er støbt..
149,00Kr.
Ex moms: 119,20Kr.
Travel Bowl 2 x 350 ml Praktisk rejse foder og vandskål, kan nemt foldes samme og fylder/vejer lidt Tåler 30 grader maskinopvask   ..
200,00Kr.
Ex moms: 160,00Kr.
EzyDog Fold 'A' Bowl foldes sammen efter brug og stikkes i lommen - lettere kan det næsten ikke blive. Du skal blot huske vand eller finde det, hvor I kommer frem. EzyDog Fold 'A' Bowl er en super pratisk vandskål til hunde - til dig, der elsker at tage på tur i det fri med din hund. Max indhold i vandskålen; 1,25       ..
119,00Kr.
Ex moms: 95,20Kr.
Drikkeskål til dit kæledyr Fremstillet i silikone, tåler opvaskemaskine og passer til de fleste plastflasker. Fyld flasken med vand og når din hund er tørstig, vipper du nemt toppen frem og så den bliver til en skål. Nem at have med overalt. Produktet findes i grøn, gul og mørkegrå, skriv i kommentar feltet hvilken farve du ønsker,..
35,00Kr.
Ex moms: 28,00Kr.

Hundeskåle

Tilbud