Tørrede godbidder

 

 

 

Vis:
Sorter efter:
Eden Venison & Game - Hunde og katte godbid En fantastisk godbid til både hunde og katte! ​ 70% naturligt lufttørret Vildt kød, med søde kartofler. Må fodres sammen med en rå kost. Lavet i små strimler, der let kan brydes i mindre stykker. Indeholder to typer af præbiotika for sund fordøjelse. Tilsat Persille for frisk ånde. Indeholder fibe..
59,00Kr.
Ex moms: 47,20Kr.
100% ren dansk svinelever 100% lækre levergodbidder til menneskets bedste ven. Godbidderne er hjemmelavet og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller andet hunden ikke har godt af. Perfekt til hundetræning og lydighedsøvelser da hunden vil gøre alt for de lækre godbidder. ..
75,00Kr.
Ex moms: 60,00Kr.
Torskeskind i stænger er en sund højprotein hundesnack af frysetørret torskeskind. Snack’en er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi.   Torskeskind i stænger indeholder mere end 80% protein, og er samtidig fedtfattig med blot 2% fedt.   Fiskene til ..
75,00Kr.
Ex moms: 60,00Kr.
Islandsk kuller - en luksus hundesnack af frysetørret fisk 75g De sprøde plader af ren filet kan bruges til enhver lejlighed, hvor din hund skal forkæles. Islandsk kuller laves af fileten fra fisken kuller, der er tørret kraftigt ved en speciel, skånsom frysetørringsproces. Da fisken er helt frisk, når den frysetørres, er næringsstofferne perfekt bevare..
35,00Kr.
Ex moms: 28,00Kr.
Tørrede Kallun stykker 250 gram Tørrede godbidder og tyggeemner er velkendte indenfor hundeverdenen. For at kunne lave en god og ensartet kvalitet, hvor der også er taget hensyn til fodersikkerheden, herunder diverse bakterier, bliver de tørrede produkter VetCur sælger fremstillet under strenge produktionsforskrifter. Tørringen foregår i lukkede rum, hvor det er vigtigt ..
50,00Kr.
Ex moms: 40,00Kr.
Kyllingehalse 250g Tørrede godbidder og tyggeemner er velkendte indenfor hundeverdenen. For at kunne lave en god og ensartet kvalitet, hvor der også er taget hensyn til fodersikkerheden, herunder diverse bakterier, bliver de tørrede produkter VetCur sælger fremstillet under strenge produktionsforskrifter. Kyllingehalsene er så faste at de let kan knækkes til mindre stykke..
50,00Kr.
Ex moms: 40,00Kr.
Tørrede nakkesener 250 g. Tørrede godbidder og tyggeemner er velkendte indenfor hundeverdenen. For at kunne lave en god og ensartet kvalitet, hvor der også er taget hensyn til fodersikkerheden, herunder diverse bakterier, bliver de tørrede produkter vi sælger fremstillet under strenge produktionsforskrifter. Tørringen foregår i lukkede rum, hvor det er vigtigt at styre..
50,00Kr.
Ex moms: 40,00Kr.
Tørrede oksepandelapper 250 g. Tørrede godbidder og tyggeemner er velkendte indenfor hundeverdenen. For at kunne lave en god og ensartet kvalitet, hvor der også er taget hensyn til fodersikkerheden, herunder diverse bakterier, bliver de tørrede produkter VetCur sælger fremstillet under strenge produktionsforskrifter. Tørrede pandelapper som aktivere hunden i længere..
50,00Kr.
Ex moms: 40,00Kr.
Pure AntiWorm+ er et 100% naturligt kosttilskud i form af en håndlavet godbids stick til behandling af indvoldsorm hos hunde.   Du skal give din hund Pure AntiWorm+, når du mistænker, at hunden har indvoldsorm såsom bændelorm, piskeorm, hageorm eller spolorm. ​ ​ Indeholder 7 stænger pr. 90g pose Pure Meat AntiWorm+ kosttilskuds sticks til hunde med fordøjelse..
59,00Kr.
Ex moms: 47,20Kr.
Pure Meat JointAid+ kosttilskuds sticks til hunde med nedsat mobilitet Pure JointAid + er en kosttilskudsstang med 65% kød, som er formuleret til at hjælpe hunde, der lider af og er tilbøjelige til at få gigtrelaterede mobilitetsproblemer og inflammation på grund af ledbetændelse. ​ Hver Pure JointAid+ kosttilskuds stick på 12,8g indeholder følgende aktive hj&aeli..
59,00Kr.
Ex moms: 47,20Kr.
Rødfiskskind i ruller 150g  Størrelse: 5cm i diameter og 2cm tyk En naturlig, fedtfattig og proteinrig hundesnack til hunde, også hunde med allergi. Rødfiskskind i ruller er en sund og fedtfattig godbid med et højt proteinindhold på mere end 80% og et fedtindhold på blot 5%. Rødfiskskind i ruller er et 100% rent naturprodukt, det indeholder in..
40,00Kr.
Ex moms: 32,00Kr.
Tørrede Buffalo Sticks 200 g.  Tørrede godbidder og tyggeemner er velkendte indenfor hundeverdenen. Rå protein 48% Råfedt 7,7% Råaske 6,25%       ..
40,00Kr.
Ex moms: 32,00Kr.
DENTAL+ Pure Dental+ er et 100% naturligt kosttilskud i form af en håndlavet godbids stick til forebyggelse af tand- og tandkødsproblemer hos hunde.   Hver Pure Dental+ indeholder 7 kosttilskuds sticks à 12,8 gram pakket i en 100% kompostérbar og bionedbrydelig pose med praktisk genluk. ​ Den aktive ingrediens i Dental+ er Ascophyllun nodosum, en håndhøstet og organ..
59,00Kr.
Ex moms: 47,20Kr.
Sejfilet hele 100g Længde: 20-25cm Sejfilet er en sund højprotein hundesnack eller et sundt alternativ til traditionelle tyggeben. Sejfileten er et 100% rent naturprodukt, det indeholder ingen konserveringsmidler eller tilsætningsstoffer, og er derfor også velegnet til hunde med allergi. Sejfilet indeholder mere end 80% protein, og er samtidig fedtfattig med blot 2% fedt. Sej bliver f..
42,00Kr.
Ex moms: 33,60Kr.
Okselever 300 gram   Analyse: Råprotein %: 41,6 Råfedt % :10,8 Råaske %: 5,76     ..
35,00Kr.
Ex moms: 28,00Kr.
Pure Original & Seaweed ​ Pure Meat Original Irish Beef & seaweed er en sund kosttilskuds stick med 70% oksekød fra irsk, græsopdrættet kvæg samt 2 håndhøstede, økologiske tangsorter.   Udover masser af letfordøjelige proteiner, er denne kosttilskudsstang pakket med naturligt kollagen, som styrker hundens knogler, mobilitet, hud og pels. Indehold..
59,00Kr.
Ex moms: 47,20Kr.