Legetøj til hunde

Specificer søgning

Vis:
Sorter efter:
Fordi Bionic Rubber® materiale flyder, er dette legetøj er perfekt til søer og åer. Du skal blot smide legetøjet i vandet og din hund kan nemt løbe efter det. Den orange farve er designet til nemt at ses af hunde (og dig).  Designet til holdbarhed. Bionic Toss- N- Tug er også godt til 2 hunde som trække legetøj eller mellem dig og din hund. Se herunder ..
79,00Kr.
Ex moms: 63,20Kr.
Dette er det ultimative stykke legetøj til en energisk hund. BUMI kan alt det din hund elsker: Stræk, træk, flyv, flyd og gentag! Fremstillet i bidestærkt ZogoFlex - et materiale som er 100% gen-anvendeligt. Fås i 3 farver. Materiale: Dette produkt er fremstillet i materialet Zogoflex, som er yderst tyggestærkt, bøjeligt og holdbart. Zogoflex fremstilles af genbrugsma..
159,00Kr.
Ex moms: 127,20Kr.
Dette er det ultimative stykke legetøj til en energisk hund. Hurley kan alt det din hund elsker: Stræk, træk, flyv, flyd og gentag! Fremstillet i bidestærkt ZogoFlex - et materiale som er 100% gen-anvendeligt. Fås i 3 farver. Materiale: Dette produkt er fremstillet i materialet Zogoflex, som er yderst tyggestærkt, bøjeligt og holdbart. Zogoflex fremstilles af genbrugs..
150,00Kr.
Ex moms: 120,00Kr.
Ultra Ball Er lavet af fleksibel gummi uden filt, kan flyde og har ekstrem holdbarhed. Dermed ikke sagt at den ikke kan bides i stykker, men den holder meget længere end en almindelig tennisbold.   ..
90,00Kr.
Ex moms: 72,00Kr.
Bolden er super sjov for legesyge hunde, der har brug for ekstra udfordringer når I kaster bold. Hunden kan slet ikke regne ud eller forudse i hvilken retning bolden vil hoppe.   ..
90,00Kr.
Ex moms: 72,00Kr.
Chuckit Ultra Grip Ball Launcher er lavet i meget holdbart og super fleksibel materiale, der gør dem meget bøjelige. Den medfølgende bold er fremstillet uden glasfibre, så hunden får mindre slid på tænder og tandkød. Bold til denne launcher er Medium     ..
120,00Kr.
Ex moms: 96,00Kr.