Om NaturligtDyrefoder

Vi hedder Johnny og Randi Hune Pedersen. Vi er gift og bor i Løgten tæt på vores butik. Vi er henholdsvis årgang 1963 og 1968.
NaturligtDyrefoder.dk begyndte som webshop i 2008, og siden den 1. august 2010 har vi også haft en fysisk butik i Løgten.
Det er først og fremmest Johnny der passer butikken og vejleder omkring livstilslidelser og vores produkter. Randi er nogle gange lørdagsafløser i butikken, hvis Johnny er forhindret pga. agilitstævner ol.
Vores butik i fungerer også som lokal nøgleudleveringssted for NOVASOL/Dansommer - derfor kan man indimellem også møde mange turister i butikken, specielt om lørdagen i højsæsonerne.

Hele familien på hundetræningsbanen i Hornslet

På hundetræningsbanen i Hornslet, sammen med vores to meget aktive Border Collier Ziggy og Joey.

Sådan begyndte det hele..

Det hele begyndte med at vores første hund Ziggy led af voldsom allergi, da vi fik ham som hvalp i januar 2008. På det tidspunkt fodrede vi ham med noget fuldfoder fra dyrlægen. Vi spurgte dyrlægen til råds omkring allergien, og Ziggy fik to binyrebarkhormon indsprøjtninger, som også hjalp på kløen i omkring 14 dage. Men vi tænkte at der måtte findes en anden og mere vedvarende løsning på Ziggy's allergiproblem.

Derfor søgte Johnny rundt på internettet og fandt frem til den danske foderproducent VetCur. Efter en lang snak med firmaets indehaver Rebekka Gadeberg, fik vi tilsendt en pakke af deres fuldfoder GourMix og en flaske DiVet tilskudsolie. Efter 3 uger på fodereret og tilskudet DiVet, stoppede kløen fuldstændigt. Det blev vi selvfølgelig meget overraskede og imponerede over, og ville derfor fortsætte med at fodre med Gourmix. Vi kunne imidlertidigt ikke finde nogle forhandlere i nærheden, og det endte derfor med at Johnny blev forhandler af produkterne fra VetCur.


Uddannelsesbaggrund
Johnny har en bred uddannelsesbaggrund, primært inden for kemi og biologi - derfor er han godt klædt på til at kunne vejlede kunderne.

Inden vi åbnede butikken i 2008 havde Johnny arbejdet 15 år som selvstændig freelancekonsulent indenfor træpladeindustrien (MDF- og spånplader) - hvor han rejste rundt i hele verden og opstartede/optimerede fabrikker. Efter at have levet 15 år i en kuffert som udenlandsk dansker, trængte han til at slå rødder og arbejde med noget helt andet - og i dag er hunde blevet hele hans liv. Johnny har en baggrund som:

 

Fritidsinteresser
Johnny bruger stort set hele sin fritid på at træne sine egne hunde i agility - eller han træner andre hunde. Han er tilknyttet DCH Kaløvig i Hornslet og DCH i Risskov. Derfor kan han også vejlede omkring agitlytræning og generelt omkring hundeopdragelse- og adfærd.

Butik indretning Butik indretning
Butik indretning Butik indretning
Butikken på Grenåvej 766 i Løgten  

NaturligtDyrefoder
Grenåvej 766, Løgten
8541 Skødstrup
(Lige ved siden af SuperBrugsen i Løgten)

www.NaturligtDyrefoder.dk
info@naturligtdyrefoder.dk
Tlf: 20 31 80 28

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 13-17.30
Lørdag kl. 10-13

Vet logoVeterinær Ernærings Terapeut