Hund

Vis:
Sorter efter:
Allround spray mod flåter med indbygget pelspleje - Forebyggende mod flåter, lopper og myg baseret på 100 % naturlig ingredienser til gavn for dyr, mennesker og miljø - Cur1 er fuldstændig uden gift - Cur1 er samtidig et hud- og pelsplejeprodukt - 3 - 5 pift på dyret er nok, gentag efter behov eller evt. dagligt - Spray lidt i dine hænder og tør let omkring dyrets..
98,00Kr.
Ex moms: 78,40Kr.
2Cure Mild og målrettet, hjælper i dybden. Problemløseren tilpasset til kat og hund. Hud- og pelsmider, hotspots, kløende rød hud og eksemer, ildelugtende ører er nogle af de udfordringer, der kan ramme hud- og pelsorganet. Den unikke formel i 2Cur er fremstillet af udsøgte planter, så den enestående sammensætning og forarbejdning giver huden den n&ae..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
LuQuit er en speciel pelspleje til hund, kat & hest som lider under gentagne parasitangreb fra lus, lopper, flåter, myg, mitter mv. Produktet fra VetCur Biotec kan bruges på dyret, dyrets omgivelser (tæpper, sovesteder) og i hesteboxen. Pelsen bliver dejlig blød og blank, og så får dyret en beskyttelse mod de irriterende blodsugende insekter. Brugsvejledning: Sprayes i ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
Skal vi kalde den potesalve, hudreparatør, rynkefjerner, tørre næseprodukt…….? Næsten som altid med VetCur produkter er det svært at sætte G2G i en enkelt kasse. Den bedste betegnelse er et produkt til alle med hud og overflader. Med den helt unikke sammensætning bla. bestående af cupuacu-smør, som stort set ikke findes i produkter i Danmark ..
149,00Kr.
Ex moms: 119,20Kr.

Hund

Tilbud