Hund

Vis:
Sorter efter:
DiVet til "den mavesure" Fordøjelsen er hjørnestenen for vores helbred. Et svagt fordøjelsessystem kan resultere i tarmbetændelser, fødevare intolerancer, fødevareallergier, forstoppelse, koliksmerter og allergier. Oftest skal årsagen til et svagt helbred findes i fordøjelsen. Lidelser som f.eks. overvægt, type 2 diabetes, eksem samt kroniske in..
248,00Kr.
Ex moms: 198,40Kr.
ImVet til "kradsebørsten" Immunforsvaret er af central betydning for kroppen. Et svagt immunforsvar kan enten være medfødt, aldersbetinget eller kan skyldes forkert kost, stofskifteforstyrrelser, stress, parasitangreb mm. Svigter immunforsvaret øges risikoen for infektioner, eksemer, hoste, astma, allergi og betændelsestilstande. ImVet indeholder 17 kendte lægeurter..
248,00Kr.
Ex moms: 198,40Kr.
NeVet - Til "den humørsyge" Årsagerne til adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel kan være mange. Udover at nogle hunde kan være genetisk disponeret for et dårligt sind, skyldes adfærdsproblemerne ofte tidlige traumer eller en fejlhåndtering af hunden gennem opdragelsen. Resultatet er oftest, at hunden kronisk "låses" fast i flu..
248,00Kr.
Ex moms: 198,40Kr.
ReVet Smerter, gigt og ledproblemer har altid en årsag. Typisk vil ophopninger af urinsyre og andre affaldstoffer forstyrre bevægeapparatets fine biokemiske balance. Også hormonelle forstyrrelser eller fremmedproteiner fra fordøjelsen kan være årsag til gigtlidelser eller nedbrydning brusk og ledflader. De mest almindelige lidelser i bevægeapparatet er slidgigt, discusprolap..
248,00Kr.
Ex moms: 198,40Kr.
En krop bruger konstant de byggesten man tilfører kroppen via kosten til at bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. Når kroppen hviler eller i løbet af natten er der også en masse aktive processer, som kunne være afgiftning, fejlfinding og lign, og hertil bruges også de byggesten man får tilført via kosten.  Dog er det værd at bem&ae..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Rootz - fundamental plantenæring efter naturens egen opskrift Tilskudsfoderet Rootz, er skabt ud fra det faktum at mange hunde og katte får en meget ensidig ernæring. Det betyder at de godt nok får tilført protein, fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler via deres foder. Dog kan disse primære foderkilder ikke “erstatte” hundens og kattens helt igennem naturl..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
En krop bruger konstant de byggesten man tilfører kroppen via kosten til at bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. Når kroppen hviler eller i løbet af natten er der også en masse aktive processer, som kunne være afgiftning, fejlfinding og lign, og hertil bruges også de byggesten man får tilført via kosten.  Dog er det værd at bem&ae..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Nutz - koncentreret næring fra nødder og kerner.  Hundens og kattens byttedyr, er blandt andet gnavere, der ud over at spise  planter jo også ernærer sig af en bred vifte af kerner, frø, nødder, som når  hunden eller katten spiser byttedyret udgør en del af “madpakken”. Nutz er en verdensnyhed indenfor fodertilskud, idet det i sin ..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
For at opnå en optimal livskvalitet skal vores dyr også have en masse plantenæringsstoffer, men desværre er det ikke alle der får nok og dette kan være af adskillige årsager. Heriblandt kan nævnes dyr som er stressede i kortere eller længere perioder.  Årsager til stres for dyrene: -eventuel længerevarende skade  -foderskifte -ophold p&..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
ParaVet gives i forbindelse med konventionel ormekur behandling eller til at optimere tarmens flora og miljø. Dette har indirekte virkning på parasitters trivsel, idet dyrets øgede modstandskraft mod tarmparasitter og lignende, reducerer det samlede parasit-tryk i kroppen, samtidig med at det øger livskvaliteten. Vigtigt er også at genbehandle katten efter hhv. 3-6 uger med ParaVet, d..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
ViVet 5 kg sæk ViVet - til din bedste ven Uanset alderen er det vigtigt at holde organerne sunde og raske. Det er derfor vigtigt at stimulere organismens kredsløb, stofskifte og afgiftningorganer. Dette sikrer stærke muskler, sund pels og virker generelt forebyggende. ViVet indeholder 14 kendte lægeurter og medicinske planter.  ViVet bruges som en træningsgodbid eller s..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
HIKE Energy & Focus er et naturligt tilskud til hunden, der skal yde en toppræstation. HIKE Energy & Focus giver hunden overskud til at bevare ydeevnen & koncentrationen. HIKE Energy & Focus er nøje sammensat, således at energien frigives umiddelbart efter indtagelse.Den fulde effekt opnås efter 30 min. og varer i mindst 3 timer. ..
79,00Kr.
Ex moms: 63,20Kr.
Kolloid sølv har været kendt i århundreder som naturlig antimikrobielt middel. AgioVet kan med fordel bruges til desinfektion af dyrs foderskåle og drikketrug. Det kan også anvendes til at desinficere dyrs drikkevand f.eks. i forbindelse med mistanke om at drikkevandet kan være mikrobielt forurenet. 5-25 ml. (1-5 teskefuld) AgioVet tilsættes 1 liter belastet vand, afhæ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
Svenska DjurApotekets Glucosamin hjælper med at bevare den sunde brusk og stimulerer skadet brusk til  at regenerere. Glucosamin er i dag et af det mest almindelige ledpræparat til at b remse udviklingen af slidgigt. Indeholder inulin, som hjælper til bedre optagelse af gluc osamin.  Ingredienser: lucosaminsulfat (fra skaldyr) 2kcl, inulin, calciumascorbat (C-vitamin). ..
235,00Kr.
Ex moms: 188,00Kr.
Svenska DjurApotekets Multiflex  er en specialkombineret blanding af værdifulde næringsstoffer, som støtter en sund ledfunktion og kan give et friskere og mere veltilpas dyr. Multiflex gives forebyggende til aktive  dyr eller som støtte ved behandling af led problemer.  Ingredienser: Glucosaminsulfat 2 kcl, metylsulfonyltmetan, frysetørret pulver af gr&oslas..
499,00Kr.
Ex moms: 399,20Kr.