VetCur Biotec

Unikke produkter til dyr

Enhver forbruger ønsker produkter af høj kvalitet, som bygger på seriøsitet, dokumentation og ”know-how”. For at kunne tilbyde sådanne produkter, kræver det, at den bagvedliggende virksomhed har den nødvendige kompetence i form af et veluddannet videnskabeligt personale, samt faglig styrke i både teori og praksis.

VetCur indfrier alle disse krav, og kan derfor tilbyde dig tryghed når det drejer sig om produkter til dine dyr.

Mange forhold har overbevist os om, at de opnåede resultater ved konventionel behandling af sygdomme hos kæle- og produktionsdyr ikke er vedvarende og stabile.En af de væsentligste faktorer er, at fokus er på symptomet og ikke på årsagen!

Alle dyr har brug for en afbalanceret artskorrekt ernæring, da det er grundlaget for et langt og sundt liv.

Vores kæle- og produktionsdyr lever i vores varetægt et liv med begrænset adgang til deres altafgørende og nærende naturlige fødekilder. Det er derfor vores pligt via kosten at sikre at dyrene får adgang til alle de næringsstoffer de fra naturens side har brug for, i rette forhold og mængde.

Mangel på eller overflod af næringsstoffer belaster kroppens fine biokemiske balance er med til at svække dyrets modstandskraft overfor udefrakommende belastninger.
Resultater af uafbalanceret ernæring kan være akut opståede sygdomme, epidemi-udbrud, eller udvikling af kroniske tilstande, der forringer dyrenes livskvalitet og livslængde.

Derfor forsker VetCur i biologiske og naturlige helhedsløsninger, der drager omsorg for dyrenes artsspecifikke biologisk behov - fordi du er hvad du spiser!

Dette sikrer, at du som forbruger er garanteret unikke og holdbare løsninger, til gavn for dit kæle- eller produktionsdyr og i sidste ende dig selv.

 

Vis:
Sortr efter: