Kat

Vis:
Sorter efter:
Fordele ved Cur1: - Forebygger mod lopper, skovflåter og myg baseret på 100 % naturligt indhold, til gavn for dyr, mennesker og miljø - Indeholder ingen former for kemi/giftt - Cur1 er også et hud- og pelsplejeprodukt som kan hele mindre hudirritationer hos dit kæledyr - Spray 3-5 gange på hunden eller katten - det er er nok og gentag efter behov eller evt. dagligt i den v&ael..
98,00Kr.
Ex moms: 78,40Kr.
2Cure Mild og målrettet, hjælper i dybden. Problemløseren tilpasset til kat og hund. Hud- og pelsmider, hotspots, kløende rød hud og eksemer, ildelugtende ører er nogle af de udfordringer, der kan ramme hud- og pelsorganet. Den unikke formel i 2Cur er fremstillet af udsøgte planter, så den enestående sammensætning og forarbejdning giver huden den n&ae..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
LuQuit er en speciel pelspleje til hund, kat & hest som lider under gentagne parasitangreb fra lus, lopper, flåter, myg, mitter mv. Produktet fra VetCur Biotec kan bruges på dyret, dyrets omgivelser (tæpper, sovesteder) og i hesteboxen. Pelsen bliver dejlig blød og blank, og så får dyret en beskyttelse mod de irriterende blodsugende insekter. Brugsvejledning: Sprayes i ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.

Kat

Tilbud