Hest

Vis:
Sorter efter:
Cleo - 400 g Grønt ler, har fantastiske egenskaber grundet den naturlige 3-lags sammensætning. Grønt ler bruges ofte til at påføre overfladen på huden Opbland grønt ler med vand og evt. honning (som forbedrer vedhæftning), så det får en cremet konsistens, og påfør det på det berørte område. Lad det sidde til det t&os..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Rootz tilfører grundlæggende næringsstoffer til kroppens fundament, der har ansvaret for opbygning af sunde og velfungerende celler, væv, organer og systemer, så disse kan fungere optimalt.  Sammensætning:  Økologisk rapsolie, maca, pomerans, prikbladet perikum, djævleklo, gurkemeje, trompetranke, rosenrod, aloe vera, ager padderokke, rabarber. &nbs..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
Via kosten giver vi "byggesten" til at kroppen kan bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. I løbet af natten, eller når man hviler er der en masse aktive processer i gang i kroppen. Hertil er de rette "byggesten" nødvendige fra kosten, så kroppen kan afgifte og lave fejlfinding.  Hertil har VetCur Biotec udviklet bl.a. "AM", som vil giv..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
Nutz er koncentreret næring fra nødder, kerner og frø, kilder til næring af immunsystem, levering af energi og en booster af fordøjelseskanalen.  vitamin:  C, D, E, k og alle B vitaminer, kalcium, magnesium, fosfor og kalium.  sporemineraler:  f.eks. mangan og zink, aminosyrer som arginin, methionin, histidin, tyrosin.  Sammensætning:  &..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
Via kosten giver vi "byggesten" til at kroppen kan bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. I løbet af natten, eller når man hviler er der en masse aktive processer i gang i kroppen. Hertil er de rette "byggesten" nødvendige fra kosten, så kroppen kan afgifte og lave fejlfinding. Det er værd at bemærke, at disse processer kun aktiveres i en ..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
Rigtig mange heste har maveproblemer, det siges at helt op til 84% af alle heste har mavesår. Når heste får problemer med maven, har de brug for næringsstoffer til at genopbygge tarmslimhinden, næringsstoffer til immunsystemet og meget andet. I DiVet findes disse ernæringsmæssige vigtige byggesten, som hesten kan få brug for ved f.eks. infektioner, diarré og lign..
270,00Kr.
Ex moms: 216,00Kr.
Immunsystemet har mange opgaver i kroppen, og går dette system hen og bliver svækket øges risikoen for infektioner, eksemer, hoste, astma, allergi og betændelsestilstande. At vedligeholde og ernære et stærkt immunsystem er derfor af afgørende betydning for et langt og sundt liv. ImVet tilskudsfoder er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din..
270,00Kr.
Ex moms: 216,00Kr.
Led og bevægeapparatet rammes af mange sygdomme. Her kan f.eks. nævnes akutte eller kroniske skader på knogler, led, muskler, sener, slid, autoimmune sygdomme osv.Med ReVet kan du give din hest et skræddersyet produkt til at give led og bevægeapparatet ekstra tilskud af afstemte ernæringsmæssige byggesten ved behov.  Indhold:  500 ml. økologisk rapsolie m..
270,00Kr.
Ex moms: 216,00Kr.
Yest til hest Aminosyrer er byggestenene til at lave proteiner. Ved mangel på disse, især de essentielle, er det svært for kroppen at vedligeholde og genopbygge celler, organer, systemer, hormoner, neurotransmittere, enzymer – ja næsten alt. Ligeledes giver mangel på prebiotiske stoffer problemer med fordøjelsen, næringsstofoptagelsen og tarmfloraen, idet prebiotik..
698,00Kr.
Ex moms: 558,40Kr.
Årsagerne til adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel kan være utallige hos heste. Her kan være tale om eksempelvis en hest der er genetisk disponeret for et dårligt sind. Adfærdsproblemerne skyldes ofte tidlige traumer eller en fejlhåndtering af hesten gennem opdragelsen. Resultatet er oftest, at hesten kronisk låses fast i Fight/flight (kamp/flugt) -nerves..
270,00Kr.
Ex moms: 216,00Kr.
For at opnå en optimal livskvalitet skal vores dyr også have en masse plantenæringsstoffer, men desværre er det ikke alle der får nok og dette kan være af adskillige årsager. Heriblandt kan nævnes dyr som er stressede i kortere eller længere perioder.  Årsager til stres for dyrene: -eventuel længerevarende skade  -foderskifte -ophold p&..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
ViVet urtemineralsk tilskudsfoder til heste Hesten er en browsende planteæder og derfor består en væsentlig del af dens naturlige fødegrundlag af en bred vifte af knopper, bark, rødder, bær, frugter, nødder, mosser, laver mv. Ved at give ViVet urtemineral får din hest et tilskudsfoder, der er nøje afstemt til at supplere din hests ernæring med såve..
246,00Kr.
Ex moms: 196,80Kr.
SolVet kan benyttes når man står i en ekstrem akut situation som f.eks. - nyreslag - forfangenhed - forgiftning - organsvigt - kollaps - udmattethed, organisk og systemisk - ødemer o.s.v. Sammensætning: Økologisk rapsolie, økologisk arganolie, økologisk sortkommenolie, kyskhedstræ, yams, brændenælde, ananas, alm. røllike, trompetramk..
298,00Kr.
Ex moms: 238,40Kr.
Kolloid sølv har været kendt i århundreder som naturlig antimikrobielt middel. AgioVet kan med fordel bruges til desinfektion af dyrs foderskåle og drikketrug. Det kan også anvendes til at desinficere dyrs drikkevand f.eks. i forbindelse med mistanke om at drikkevandet kan være mikrobielt forurenet. 5-25 ml. (1-5 teskefuld) AgioVet tilsættes 1 liter belastet vand, afhæ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
AlfaVet – 16 kg Økologiske lucernepellets Lucerne er den ældste kendte foderplante i verden. Perserne brugte lucerne som fodermiddel, allerede 500 år f.Kr. Det er en absolut top foderplante, især når man ved at anvende den økologiske af slagsen, samtidig undgår sprøjtemidler mv. AlfaVet er 100% ren, tørret, økologisk lucerne produceret i Sydjy..
185,00Kr.
Ex moms: 148,00Kr.
TopVet – 16 kg økologiske græspellets Græs er grovfodergrundlaget for alle planteædere. Da hø og wrap, kan være særdeles svingende i kvalitet, fra balle til balle, mark til mark og sæson til sæson, kan TopVet pellets være med til at optimere og afbalancere tilgængeligheden af de næringsstoffer der naturligt er i græs, høst..
185,00Kr.
Ex moms: 148,00Kr.

Hest

Leder du efter 10 GG, Kernekraft, Den Grønne eller Den Røde så ring til os og hør hvad du skal gøre.

Tilbud