Hund

Vis:
Sorter efter:
Energy hund 500 ml Energy, olie til arbejde og træning. Energy fokuserer på at tildele de byggesten/ernæringselementer, der skal bruges når hunden skal yde ekstra, eller har behov for at komme i gang igen efter en hård fysisk belastning. Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser. Energy er baseret p&ari..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Omega hund 500 ml Omega, olie til det daglige behov. Omega, fokuserer på at tilføre de essentielle Omega 3, 6 og 9 fedtsyrer og samtidig understøtte de processer, som i hunden anvender disse fedtsyrer Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser. Det er alment kendt at de tre fedtsyrer har en gavnlig effekt på hu..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Advance hund 500 ml Advance, olie til ældre hunde. Advance fokuserer på at stille de essentielle byggesten til rådighed for den modne hund, der har levet et godt liv og gerne skulle blive ved med det. Dette sker via et udtræk af en specifik planteblanding, der giver hunden et tilskud af aktive fyto-ingredienser. Især når hunden er lidt oppe i alderen er det vigtigt, at den ..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Beginner hund 500 ml Beginner, olie til hvalpe og unghunde. Beginner fokuserer på de ernæringsmæssige behov en hvalp/unghund har for at kunne udvikle sig til en stærk og robust hund. Beginner understøtter dannelsen af det sunde fundament, hvorpå hunden skal leve resten af livet. Beginner er baseret på økologisk rapsolie, som er rig på de essentielle Ome..
240,00Kr.
Ex moms: 192,00Kr.
Svenska DjurApoteket Omega-3 er bløde kapsler med olie fra fisk (vildtfanget ansjos og sardiner). Omega-3 (fedtsyrerne EPA og DHA) er godt for hjertet. Det har en bidragende effekt på normal hjertefunktion og blodtryk, men også på hjernens funktion og syn. Omega-3 kan desuden have en gavnlig effekt på forekomsten af tør hud, pels og poter. Omega-3 kapslerne gør det nemt..
245,00Kr.
Ex moms: 196,00Kr.

Hund

Tilbud