NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Oksekallun løsfrost, 2 kg

Varenummer: 145

Oksekallun er vommen/maven på en ko og er en rigtig god proteinkilde. I naturen er det maven (kallunen) fra drøvtyggende byttedyr, som vilde hunde og ulve spiser først. Det er helt naturligt for et rovdyr som en hund at spise råt kød, da deres mavesyre er mange gange stærkere end vores.

Langt de fleste hunde elsker kallun, og det kan serveres direkte fra posen eller blandes op med andet kød eller tørfoder.

Det er vigtigt at en hund jævnligt spiser kallun, da det indeholder vitale plantenæringstoffer, som får hele fordøjelsessystemet til at fungere optimalt. De drøvtyggende byttedyr, som en hund/ulv typisk ville nedlægge i naturen, består af ca. 15-30% kallun. Den samlede mængde BARF som du fodrer din hund med, bør derfor også indeholde ca. 15-30% kallun og helst i variable mængder.

Desværre undlader mange hundeejere at fodre med kallun, da det kan lugte rigtig grimt (lidt som kostald). Vommen på en nyslagtet ko lugter ikke grimt, men har har derimod en lidt frisk og græsagtig duft. Hvis kallun lugter meget grimt, kan det være tegn på at kallunen ikke er blevet nedfrosset hurtigt nok, og dermed er nedbrydningsprocesserne begyndt. Mange slagterier håndterer først og fremmest det værdifulde kød til mennesker, derfor bliver kallun ofte nedprioriteret i kampen om at blive behandlet hurtigt og korrekt.

En anden grund til at kallun kan lugte meget grimt, kan skyldes at nogle producenter modtager kallun i store beholdere hvor det allerede er nedfrosset. Herefter optøs det for at blive pakket i mindre portioner, hvorefter det nedfryses igen. Dette giver en dårlig struktur på kødet og et højere vandindhold - hvilket igangsætter fordærvelsesprocessen. 

Vores kallun produkter har ikke været optøet og genindfrosset, og vores kallun lugter ikke grimt under og efter optøgningen.

Bemærk !! Barf frost sendes ikke, kan kun afhentes i butikken !! 

Pris 118 kr.

Denne vare er på frost og skal afhentes i butikken