NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

AM 150 kapsler

288,00 kr.
Varenummer: 94

En krop bruger konstant de byggesten man tilfører kroppen via kosten til at bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. Når kroppen hviler eller i løbet af natten er der også en masse aktive processer, som kunne være afgiftning, fejlfinding og lign, og hertil bruges også de byggesten man får tilført via kosten.

 Dog er det værd at bemærke at disse funktioner aktiveres i en sund krop, en krop som ikke er sund, har ikke overskud til disse processer og det kan selvfølgelig give problemer.

 Hertil har VetCur Biotec udviklet bl.a. "AM", som vil give kroppen de nødvendige byggesten til at tage vare på sig selv og ligeledes genskabe optimale processer.

 "Den Røde" gives om morgenen, og komplimenterer "PM" der gives om aftenen. "AM" tilfører de vitale næringsstoffer kroppen bruger dagen igennem for at gennemføre dagens opbygnings-, reparations- og kontrolopgaver.

 

150 kapsler.

Indhold:

Sammensætning: 
Pullulankapsler, gær ad døde gærkulturer, solhat, trompetranke, djævleklo, marietidsel, schizandra, rosella, katost, skovmærke, rabarber, glat burre, valnød, prikbladet perikum.

Dosering:
Dosering: (per dag)
< 1 kg: Max. 1 kapsel/dag
<1-4 kg: 1-2 kapsler/dag
5-10 kg: 2 kapsler/dag
10 - 20 kg: 3 kapsler/dag
20-30 kg: 4 kapsler/dag
> 30 kg: 5 kapsler/dag

Analyse: 
Råprotein: 28,5 %
Råfedt: 1,80 %
Træstof: 21 %
Råaske: 8,30 %

 

Opbevares væk fra sollys og ved stuetemperatur. Hold beholderen lukket mellem anvendelse. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms