Hundefoder

Specificer søgning

Vis:
Sorter efter:
Acana Regionals Wild Prairie Kornfrit premiumfoder til voksne hunde af alle racer med lokale ingredienser fra Canada, indeholder 70% frisk kød & 30% grøntsager, frugter og planteekstrakter, med naturlige proteiner Opskriften på ACANA Regionals Wild Prairie er baseret på WHOLEPREY™ princippet, som er orienteret efter de naturlige ernæringsmæssige behov hos voksne hunde..
579,00Kr.
Ex moms: 463,20Kr.
Foderet fra Essential Foods er lavet af højeste kvalitet råvarer og det er selvfølgeligt kornfrit.  Opskiften Frisk lam & hjort, sød kartoffel, tørret lam, ærter, friske hele æg, tørret kylling, kartoffel, hørfrø, lammefedt, lucernespirer, leverfond, vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccarides), FOS (fructooligosaccharides),..
688,00Kr. 628,00Kr.
Ex moms: 502,40Kr.
GourMix…Sund kost, lige til at spise. (2 x 4 kg) GourMix er en verdensnyhed i hundefodring. Vi har gjort op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din hund skal leve af. Den enestående opbygning og sammensætning i GourMix er skræddersyet til, at efterligne din hunds naturlige levevis og biologiske behov. D..
486,00Kr.
Ex moms: 388,80Kr.
Hike Kornfri Activ  hundemad er særligt sammensat til aktive hunde, og er perfekt til brugshunde f.eks.: slædehunde, jagthunde, agilityhunde samt hunde som generelt bevæger sig og løber meget. Desuden er HIKE kornfri Aktiv hundemad egnet som energiopbyggende foder op til krævende aktivitet, og til hunde som skal restituere efter sygdom. Opskriften på HIKE Kornfri Aktiv h..
539,00Kr. 480,00Kr.
Ex moms: 384,00Kr.
Hike Kornfri Aktiv hundemad er særligt sammensat til aktive hunde, og er perfekt til brugshunde f.eks.: slædehunde, jagthunde, agilityhunde samt hunde som generelt bevæger sig og løber meget. Desuden er HIKE Kornfri Aktiv hundemad egnet som energiopbyggende foder op til krævende aktivitet, og til hunde som skal restituere efter sygdom. Opskriften på HIKE Kornfri Aktiv hundema..
250,00Kr. 236,00Kr.
Ex moms: 188,80Kr.
My Selection And 5 kg Foderet er produceret i en af de bedste produktionsmaskiner og anvendt en af de mest avancerede teknologier ved hjælp af en dampforbedringsteknik for at sikre, at ingrediensernes ernæringsprincipper forbliver uændret under de forskellige processer. Ingredienserne er af top kvalitet og vælges i henhold til deres oprindelse og behandlingsmetode; samme kriterium gæ..
259,00Kr.
Ex moms: 207,20Kr.
My Selection Kylling 5 kg Foderet er produceret i en af de bedste produktionsmaskiner og anvendt en af de mest avancerede teknologier ved hjælp af en dampforbedringsteknik for at sikre, at ingrediensernes ernæringsprincipper forbliver uændret under de forskellige processer. Ingredienserne er af top kvalitet og vælges i henhold til deres oprindelse og behandlingsmetode; samme kriterium g&ae..
259,00Kr.
Ex moms: 207,20Kr.
Foderet fra Essential Foods er lavet af højeste kvalitet råvarer og det er kornfrit. Opskiften Frisk laks & ørred, sød kartoffel, tørret sild, ærter, tørret laks, friske hele æg, frisk sild og sæsonens fisk, lakseolie, hørfrø, lucernespirer, laksefond, kartoffel, ærtefibre, vitaminer & mineraler, MOS (mannan oligosaccar..
688,00Kr. 628,00Kr.
Ex moms: 502,40Kr.
Foderet fra Essential Foods er lavet af højeste kvalitet råvarer og det er selvfølgeligt kornfrit (grainfree), da mange kornsorter er mistænkt for at være allergifremkaldende hos nogle hunde. Du kan fodre med Essential Stamina i kortere perioder eller permanent alt efter behovet hos din højaktive hund. Opskiften: Frisk kylling & and, tørret kylling & and,..
688,00Kr. 628,00Kr.
Ex moms: 502,40Kr.
ACANA Regionals Grasslands Kornfrit premiumfoder til voksne hunde af alle racer med lokale ingredienser fra Canada, indeholder 70% frisk kød & 30% grøntsager, frugter og planteekstrakter, med naturlige proteiner Opskriften på ACANA Regionals Grasslands er baseret på WHOLEPREY™ princippet, som er orienteret efter de naturlige ernæringsmæssige behov hos voksne hunde. ..
629,00Kr.
Ex moms: 503,20Kr.
ACANA Regionals Pacifica Dog Premiumfoder fra Canada til voksne hunde af alle racer, med lokale råvarer, indeholder 70% friskfanget fisk og 30% grøntsager, frugt og planteekstrakter, korn-fri, med naturlige proteiner Opskriften indeholder 70% fisk fra bæredygtig fangst i det nordlige Stillehav ved Canada. Opskriften på ACANA Regionals Pacifica er baseret på WHOLEPREY™ principp..
629,00Kr.
Ex moms: 503,20Kr.
Samme som GourMix til hund blot uden taske og målebæger. 2 x 4 kg GourMix…Sund kost, lige til at spise. GourMix er en verdensnyhed i hundefodring.  Vi har gjort op med myten om, at et fuldfoder bestående af en blanding af fodermidler tilsat vitaminer og mineraler, er det foder din hund skal leve af...  Den enestående opbygning og sammensætning i GourMix er skr&..
456,00Kr.
Ex moms: 364,80Kr.
Hike Kylling Kornfri hundemad er sammensat til hunde med et normalt aktivitetsniveau, og er perfekt til familiehunden og brugshunde uden for træningssæsonen. Opskriften på HIKE Kylling Kornfri hundemad indeholder tørret frisk kyllingekød og årstidens havfisk af højeste kvalitet, som din hund vil elske, derfor giver vi smagsgaranti på HIKE Kylling Kornfri hundema..
479,00Kr. 420,00Kr.
Ex moms: 336,00Kr.
Hike Kylling Kornfri kornfri hundemad er sammensat til hunde med et normalt aktivitetsniveau, og er perfekt til familiehunden og brugshunde uden for træningssæsonen. Opskriften på HIKE Kylling Kornfri hundemad indeholder tørret frisk kyllingekød og årstidens havfisk af højeste kvalitet, som din hund vil elske, derfor giver vi smagsgaranti på HIKE Kylling Kornfri..
239,00Kr. 200,00Kr.
Ex moms: 160,00Kr.
GourMix luksusmenu fuldfoder på dåse er fremstillet af de aller bedste råvarer. De indeholder udelukkende kød, vitaminer og mineraler, og fås i tre varianter, med henholdsvis kallun, oksekød og lam. De friske udsøgte råvarer bliver skånsomt forarbejdet og efterfølgende behandlet, så alle gode næringsstoffer bevares og produktet får opt..
25,00Kr.
Ex moms: 20,00Kr.
Dansk hundemad til voksne hunde Velegnet til: Hunde med tendens til allergi f.eks. kløe, røde ører/poter og mindre hotspots. Hunde med sart og følsom mave Alle racer og størrelser Sammensat med fokus på hud, pels og skånsom fordøjelse. Opskriften på HIKE Kornfri Sensitiv indeholder lam, årstidens havfisk og æg af højeste kvalit..
529,00Kr. 470,00Kr.
Ex moms: 376,00Kr.

Hundefoder

Vi forhandler kornfri produkter fra VetCur, Essential Foods og Hike og Acana.

Tilbud