NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Kan hundemassage hjælpe din hund?

Uddannet Dyrlægeeksamineret Fysiologisk Hundemassør v/Magtor 2015

Kan hundemassage hjælpe din firbenede ven? Dette spørgsmål har været genstand for betydelig opmærksomhed og debat inden for dyreverdenen. Er uddannet dyrlægeeksamineret fysiologisk hundemassør ved  Magtor siden 2015. Hundemassage kan vise sig at være en givtig behandling for hunde, især dem der kæmper med aldersrelaterede problemer som ledproblemer, gigt eller hofteledsdysplasi. Gennem omhyggelig og professionel massage kan musklerne afslappes og genopbygges, hvilket kan forbedre hundens mobilitet og livskvalitet betydeligt. Dette kan føre til en gladere og mere livlig hund, hvilket er en uvurderlig gave for enhver hundeejer.

For hundeejere, der er involveret i aktiviteter som agilitytræning med deres hunde, kan massage også have en afgørende betydning. Massage kan hjælpe med at forhindre skader ved at forberede musklerne og leddene på de krævende fysiske udfordringer, disse aktiviteter kan medføre. Dette bidrager til at forlænge hundens karriere som en atlet og sikrer, at de kan fortsætte med at nyde det, de elsker at gøre mest.

Det er dog vigtigt at bemærke, at din hund ikke behøver at have alvorlige problemer for at nyde fordelene ved massage. Ligesom mennesker kan hunde også drage fordel af at blive løsnet op og afspændt, selvom de ikke nødvendigvis lider af smerte eller fysiske problemer. En veludført massage kan forbedre en hunds generelle velvære og skabe en forbindelse mellem hunden og dens ejer.

Det er også vigtigt at forstå, at smerte hos hunde kan ændre deres adfærd. Nogle gange kan adfærdsændringer være de tidligste tegn på smerte eller ubehag, som din hund oplever. Gennem regelmæssig massage kan du hjælpe med at lindre ubehag og forbedre din hunds livskvalitet, samtidig med at du styrker båndet mellem dig og din pelsklædte ven.

I sidste ende kan hundemassage vise sig at være en værdifuld tilføjelse til din hunds liv. Det kan hjælpe med at lindre smerte, forbedre mobilitet og generel velvære, forebygge skader og styrke båndet mellem dig og din hund. Så næste gang du overvejer at give din hund en ekstra kærlig hånd, kan en professionel hundemassage være svaret på et gladere og sundere liv for din trofaste følgesvend.

Har du problemer med din hund?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at smerte kan medføre adfærdsændringer.  Undersøgelser viser, at en stor procentdel af ændret adfærd hos hunde  er smerterelateret. Nogle gange kan  adfærdsubalancerne forsvinde af sig selv, når smerten fjernes.

Hundemassage kan være et led i adfærdsbehandlingen. Massage påvirker nervesystemet og kan derfor være med til at hjælpe en stresset hund og dæmpe nervøsitet.

Hunde er sensitive dyr, der fornemmer,  hvis vi er bekymrede,  har travlt eller er stressede og disse tilstande overføres ofte ubevidst til hunden, der også bliver stresset og måske får muskelspændinger. Spændinger medfører ofte smerte, hvilket kan vise sig som aggressivitet, depression, stress, nervøsitet osv. Det kan skabe en ond cirkel er skabt.

Ændres hundens adfærd og fysik langsomt, kan det være svært at se forandringerne hos hunden. Ofte vænner vi os til at hunden ser anderledes ud eller gør noget andet end den gjorde tidligere. F.eks. kan hunden være holdt op med at springe op i sofaen eller hanhunden løfter det modsatte ben, når han markerer på gåturen.  Eller hunden begyndte f.eks. for et halvt år siden at knurre af fremmede hunde , men nu laver den også udfald.

Hvad tilbyder jeg?

Udover almen velvære giver massage en lang række fordele:

Øget blodcirkulation
Øget stofskifte
Mere energi
Forbedring af immunforsvaret
Bedre fleksibilitet
Forebyggelse af skader
Hurtigere restitution efter skader
Lindrer muskelspændinger og smerter
Godt til gigtplagede og gamle dyr

Så uanset om din hund eller kat er meget aktiv, eller alm. kæledyr er der masser af fordele ved massage.

Massagen foregår i NaturligDyrefoders lokale i tidsrummet 13.30-16.30 på hverdage eller efter aftalt.

Det foregår altid på dyrets præmisser. Så selv om de fleste dyr godt kan lide at blive masseret, er der nogen dyr, hvor det tager lidt mere tid at få lov at komme til.

Telefon

Ring og bestil på 20318028

Email

Send en mail og bestil på info@naturligtdyrefoder.dk

Hør mere

Besøg os på Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup og hør mere om mulighederne

Priser:

30 - 45 min. = 350 kr. eller efter aftale.


LED Lys-terapi

Vi bruger Photizo Vetcare som er et resultat af mange års forskning og udvikling i teknologien for LED-baseret lysterapi med rødt og infrarødt lys. Når dioderne med lysbehandlings energi bliver tilsat cellerne, øges cirkulation. Noget som resulterer i at kroppens helbredningsproces accelererer. Man ser ved brug af Photizo at cellernes ATP øger med optil 250 gange. Behandlingen er smertefri og naturlig. Studier har ikke vist nogen bivirkninger.

Photizo Vetcare

Brugen af lysterapi i behandling og helbredelse er ikke et nyt koncept. Den danske Niels Ryberg Finsen fik allerede i 1903 Nobelprisen for sit arbejde med infrarødlys terapi som behandling af kopper og lupus.

Nyt gennembrud blev det i 1990 da NASA begyndte at arbejde med brug af lysdiode (LED) - baseret lysterapi enheder til brug ved sårheling på astronauter. Sår tager som regel længere tid at hele ved nul gravitations forhold. Mange ledende forskere mener LED lysbehandling vil blive en meget central behandlingsmetode i medicin og rehabilitering i fremtiden, både for mennesker og dyr.

Hvad kan behandles med Lys-terapi ?

Hudsygdomme som : sår, rifter, hot-spots, flåtbid, byller, slikkesår, blåmærker, øre infektion, hud allergier, eksem o.v.s

Muskel og bevægeappartet: Leddegigt, senebetændelse, muskelinfektion, ledbånd og sener, belastningsskader, brud på knogler, nakke- og rygsmerter, ødem, muskelskader, muskelkramper, triggerpunkter o.s.v.

Ofte behandles med få dages mellemrum over 7-14 dage, ved svære tilfælde nogle gange længere, derfor tilbydes 5-turs eller 10-turs kort.


Priser:

Opstart Efterfølgende   5-turs kort 10-turs kort

kr 80 kr 75            kr 350      kr 500

Book en tid online Klik her.


Kontakt mig på 20318028 eller send en mail, se under kontakt


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk