NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Kan hundemassage hjælpe din hund?

Uddannet Dyrlægeeksamineret Fysiologisk Hundemassør v/Magtor 2015

Har du en gammel hund der halter, har gigt eller hofteledsdysplasi? Massage er med til at afslappe og genopbygge muskler, hvilket bl.a. giver større bevægelsesfrihed – og derfor gladere hunde.Træner du f.eks.agility med din hund? Massage kan forebygge skader.

Din hund behøver dog ikke at fejle noget for at få udbytte af massage, det er jo heller ikke altid vi fejler noget, når vi går til massage, måske trænger vi bare til at blive løsnet lidt op. Smerte kan godt ændre adfærd

Har du problemer med din hund?

Det er vigtigt at være opmærksom på, at smerte kan medføre adfærdsændringer.  Undersøgelser viser, at en stor procentdel af ændret adfærd hos hunde  er smerterelateret. Nogle gange kan  adfærdsubalancerne forsvinde af sig selv, når smerten fjernes.

Hundemassage kan være et led i adfærdsbehandlingen. Massage påvirker nervesystemet og kan derfor være med til at hjælpe en stresset hund og dæmpe nervøsitet.

Hunde er sensitive dyr, der fornemmer,  hvis vi er bekymrede,  har travlt eller er stressede og disse tilstande overføres ofte ubevidst til hunden, der også bliver stresset og måske får muskelspændinger. Spændinger medfører ofte smerte, hvilket kan vise sig som aggressivitet, depression, stress, nervøsitet osv. Det kan skabe en ond cirkel er skabt.

Ændres hundens adfærd og fysik langsomt, kan det være svært at se forandringerne hos hunden. Ofte vænner vi os til at hunden ser anderledes ud eller gør noget andet end den gjorde tidligere. F.eks. kan hunden være holdt op med at springe op i sofaen eller hanhunden løfter det modsatte ben, når han markerer på gåturenen.  Eller hunden begyndte f.eks. for et halvt år siden at knurre af fremmede hunde , men nu laver den også udfald.

Hvad tilbyder jeg?

Udover almen velvære giver massage en lang række fordele:

Øget blodcirkulation
Øget stofskifte
Mere energi
Forbedring af immunforsvaret
Bedre fleksibilitet
Forebyggelse af skader
Hurtigere restitution efter skader
Lindrer muskelspændinger og smerter
Godt til gigtplagede og gamle dyr

Så uanset om din hund eller kat er meget aktiv, eller alm. kæledyr er der masser af fordele ved massage.

Massagen foregår i NaturligDyrefoders lokale i tidsrummet 13.30-16.30 på hverdage eller efter aftalt.

Det foregår altid på dyrets præmisser. Så selv om de fleste dyr godt kan lide at blive masseret, er der nogen dyr, hvor det tager lidt mere tid at få lov at komme til.

Telefon

Ring og bestil på 20318028

Email

Send en mail og bestil på info@naturligtdyrefoder.dk

Hør mere

Besøg os på Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup og hør mere om mulighederne

Priser:

30 - 45 min. = 350 kr. eller efter aftale.


LED Lys-terapi

Vi bruger Photizo Vetcare som er et resultat af mange års forskning og udvikling i teknologien for LED-baseret lysterapi med rødt og infrarødt lys. Når dioderne med lysbehandlings energi bliver tilsat cellerne, øges cirkulation. Noget som resulterer i at kroppens helbredningsproces accelererer. Man ser ved brug af Photizo at cellernes ATP øger med optil 250 gange. Behandlingen er smertefri og naturlig. Studier har ikke vist nogen bivirkninger.


Brugen af lysterapi i behandling og helbredelse er ikke et nyt koncept. Den danske Niels Ryberg Finsen fik allerede i 1903 Nobelprisen for sit arbejde med infrarødlys terapi som behandling af kopper og lupus.

Nyt gennembrud blev det i 1990 da NASA begyndte at arbejde med brug af lysdiode (LED) - baseret lysterapi enheder til brug ved sårheling på astronauter. Sår tager som regel længere tid at hele ved nul gravitations forhold. Mange ledende forskere mener LED lysbehandling vil blive en meget central behandlingsmetode i medicin og rehabilitering i fremtiden, både for mennesker og dyr.

Hvad kan behandles med Lys-terapi ?

Hudsygdomme som : sår, rifter, hot-spots, flåtbid, byller, slikkesår, blåmærker, øre infektion, hud allergier, eksem o.v.s

Muskel og bevægeappartet: Leddegigt, senebetændelse, muskelinfektion, ledbånd og sener, belastningsskader, brud på knogler, nakke- og rygsmerter, ødem, muskelskader, muskelkramper, triggerpunkter o.s.v.

Ofte behandles med få dages mellemrum over 7-14 dage, ved svære tilfælde nogle gange længere, derfor tilbydes 5-turs eller 10-turs kort.


Priser:

Opstart Efterfølgende   5-turs kort 10-turs kort

kr 80 kr 75            kr 350      kr 500

Book en tid online Klik her.


Kontakt mig på 20318028 eller send en mail, se under kontakt