NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

TilskudsfoderVetcurs tilskudsfoder er en fremragende ernæringsløsning, der er skræddersyet til at imødekomme de unikke ernæringsmæssige behov hos hunde, katte og heste. Dette specialiserede tilskudsfoder er udviklet med henblik på at forbedre dyrenes helbred og trivsel.


I dyrenes verden er det en grundlæggende sandhed, at deres kost i varierende grad stammer fra planteriget, direkte eller indirekte. I deres naturlige levesteder har de adgang til alle de nødvendige næringsstoffer, da de er evolutionært tilpasset til dette.

På globalt plan findes der i dag over 30.000 forskellige aktive og sekundære plantekomponenter. Naturen fungerer så at sige som et enormt lager af ernæringsmæssige ressourcer, som vores tamme hus- og kæledyr desværre ikke længere har uhindret adgang til.

De mere end 70 milliarder celler i deres kroppe kræver dagligt en tilførsel af disse vigtige næringsstoffer. Derfor spiller plantebaserede næringsstoffer en afgørende rolle i at opretholde en sund og afbalanceret kost, der passer til dyrenes specifikke behov.

For at forenkle det kan man sammenligne dyrenes kostbehov med en computers funktion. De grundlæggende næringsstoffer som fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler udgør "hardwaren." Men for at få computeren til at fungere korrekt, har man brug for passende "software." I dette tilfælde repræsenterer plantebaserede næringsstoffer "softwaren," der muliggør optimal udnyttelse af "hardwaren" og sikrer, at dyret fungerer på sit bedste.

Derfor er ViVet-tilskudsfoder-serien til katte, ildere, hunde og heste sammensat på en måde, der giver dig mulighed for at give dit kæledyr en sund og nærende daglig tilføjelse af planter, bær, bark, nødder, rødder, blomster og meget mere, for at opfylde deres ernæringsmæssige behov.

Tilskudsfoder til hund:

Vetcurs tilskudsfoder til hunde er skabt med omhyggelig opmærksomhed på hundes unikke kostbehov. Produktet indeholder nøje udvalgte ingredienser, der er rig på vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som er afgørende for hundens velbefindende. Dette tilskudsfoder kan være til gavn for hunde i forskellige livsfaser og størrelser. Det kan hjælpe med at forbedre pelskvaliteten, styrke immunsystemet og støtte i vedligeholdelsen af sunde led.

Tilskudsfoder til kat:

Vetcurs tilskudsfoder til katte er designet til at opfylde kattenes specifikke ernæringsbehov. Dette førsteklasses produkt indeholder ingredienser, der styrker kattens sundhed og vitalitet. Med et fokus på sund hud og pels samt en afbalanceret blanding af vitaminer og mineraler kan dette tilskudsfoder være med til at øge kattens livskvalitet og forbedre dens generelle trivsel.

Tilskudsfoder til hest:

Vetcurs tilskudsfoder til heste er udviklet til at støtte hestes ernæringsmæssige krav. Det indeholder nøje afstemte ingredienser, der er rige på næringsstoffer, som er afgørende for hestens sundhed. Dette tilskudsfoder kan hjælpe med at opretholde hestens vægt, fremme en glansfuld pels og sikre, at den modtager de nødvendige byggesten for optimal muskel- og ledfunktion.

Uanset om det drejer sig om din hund, kat eller hest, så tilbyder Vetcurs tilskudsfoder en pålidelig måde at styrke deres ernæring og sundhed på. Produktet er udviklet med dyrenes bedste i tankerne og kan være en vigtig del af deres daglige ernæringsmæssige regime.

Vi har følgende tilskud til hest:

DiVet Hest 500 ml, ReVet Hest 500 ml, NeVet Hest 500 ml, ImVet Hest 500 ml, SolVet Hest 500ml, PM Hest 500 ml, Nutz Hest 500 ml, AM Hest 500 ml, Rootz Hest 500 ml, Hestekuren 4 x 500 ml, ADHD Alle de herlige dyrs blanding, 130 pulver til hest, ViVet Urtemineral 5 kg spand, 

Yest til hest 4,2 kg, CelVet 750g, Cleo - Grønt ler

Vi har følgende tilskud til hund:

DiVet 500 ml,ReVet 500 ml, NeVet 500 ml, ImVet 500 ml, Rootz 150 kapsler til hund og kat

PM 150 kapsler, Nutz 150 kapsler til hund og kat, AM 150 kapsler, Good2Go, ViVet 5 kg, ADHD Alle de herlige dyrs blanding, 150 kapsler, CelVet 750g, Cleo - Grønt ler.

Vi har følgende tilskud til kat:

DiVet 150 kapsler, NeVet 150 kapsler, ImVet 150 kapsler, ReVet 150 kapsler, AM 150 kapsler, PM 150 kapsler, Rootz 150 kapsler til hund og kat, Nutz 150 kapsler til hund og kat, CelVet 750g, 

Paravet 150 kapsler


Plastik Nej Tak