Pelspleje

Specificer søgning

Vis:
Sorter efter:
Her har du hjælp til nogle af alle hesteejeres værste mareridt: -sur stråle  -muk  -sommerekssem -mitter, myg, klæg, hestebremser, fluer.  -hud- og pelsmider -tørre hove  -svamp -skæl  -white lines disease  -sarcoider.  Anvendelse:  Ryst flasken og spray på efter behov  Indhold:  500 ml.     ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
Allround spray mod flåter med indbygget pelspleje - Forebyggende mod flåter, lopper og myg baseret på 100 % naturlig ingredienser til gavn for dyr, mennesker og miljø - Cur1 er fuldstændig uden gift - Cur1 er samtidig et hud- og pelsplejeprodukt - 3 - 5 pift på dyret er nok, gentag efter behov eller evt. dagligt - Spray lidt i dine hænder og tør let omkring dyrets..
98,00Kr.
Ex moms: 78,40Kr.
Fordele ved Cur1: - Forebygger mod lopper, skovflåter og myg baseret på 100 % naturligt indhold, til gavn for dyr, mennesker og miljø - Indeholder ingen former for kemi/giftt - Cur1 er også et hud- og pelsplejeprodukt som kan hele mindre hudirritationer hos dit kæledyr - Spray 3-5 gange på hunden eller katten - det er er nok og gentag efter behov eller evt. dagligt i den v&ael..
98,00Kr.
Ex moms: 78,40Kr.
2Cure Mild og målrettet, hjælper i dybden. Problemløseren tilpasset til kat og hund. Hud- og pelsmider, hotspots, kløende rød hud og eksemer, ildelugtende ører er nogle af de udfordringer, der kan ramme hud- og pelsorganet. Den unikke formel i 2Cur er fremstillet af udsøgte planter, så den enestående sammensætning og forarbejdning giver huden den n&ae..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
LuQuit er en speciel pelspleje til hund, kat & hest som lider under gentagne parasitangreb fra lus, lopper, flåter, myg, mitter mv. Produktet fra VetCur Biotec kan bruges på dyret, dyrets omgivelser (tæpper, sovesteder) og i hesteboxen. Pelsen bliver dejlig blød og blank, og så får dyret en beskyttelse mod de irriterende blodsugende insekter. Brugsvejledning: Sprayes i ..
198,00Kr.
Ex moms: 158,40Kr.
Skal vi kalde den potesalve, hudreparatør, rynkefjerner, tørre næseprodukt…….? Næsten som altid med VetCur produkter er det svært at sætte G2G i en enkelt kasse. Den bedste betegnelse er et produkt til alle med hud og overflader. Med den helt unikke sammensætning bla. bestående af cupuacu-smør, som stort set ikke findes i produkter i Danmark ..
149,00Kr.
Ex moms: 119,20Kr.

Pelspleje

Forskellen på LuQuit, Cur1 & 2Cure til hund og kat er:

LuQuit: er produktet til anvendelse mod alle de levende insekter, deres æg, nymfer og larver. BEMÆRK: bør ikke anvendes til ørerens eller øjenrens.
Cur1: Et hurtigt effektivt "usynligt skjold" i hverdagen, som man lige påfører før gåturen. Kan også anvendes til ørerens.
2Cure: Et mere mildt og målrette produkt, der hjælper i dybden. Bruges til: sår, furunkler, svampeangreb, mideangreb, eksemer og kan også anvendes som ørerens.

Cur1 kan også bruges til mennesker - om sommeren kan den sprayes på arme, ben og i ansigtet (undgå øjnene) så holder det alle de irriterende insekter væk - som f.eks myg og tordenfluer. Tag spray flasken med når du opholder dig i naturen, så holder insekterne sig væk fra dig.

Cur1  til hest bruges mod:
Sommer-eksem, eller andre hudlidelser,  Sur stråle , Muk, Skæl,  Pelsmider m.m.

Tilbud