NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Velkommen til NaturligtDyrefoder

Johnny, gift med Randi og bosat i Løgten. Med ekspertise og lidenskab for dyrenes velvære startede jeg  webshoppen i 2008 og åbnede den fysiske butik i Løgten den 1. august 2010.

Vores butik er Johnny's stolthed og glæde, hvor han personligt driver den og vejleder omkring livstilslidelser og vores produkters fordele. Udover at være en dyrefoderbutik fungerer vi også som et lokalt nøgleudleveringssted for NOVASOL/Dansommer. Derfor kan det ske, at vores butik til tider også byder på mange turister, især om lørdagen i højsæsonen.

Ved at vælge NaturligtDyrefoder får du adgang til et bredt udvalg af naturlige og sunde produkter til dine kæledyr. Vi stræber efter at levere den bedste kvalitet og nøje udvalgte fodervarer, der er skånsomme mod dit kæledyrs helbred. Hos os kan du være sikker på, at vi altid er dedikerede til at opfylde dine dyrs ernæringsmæssige behov.

Besøg vores webshop eller kig forbi vores butik i Løgten for at få personlig vejledning og opdage vores omfattende udvalg af naturligt dyrefoder. Vi ser frem til at byde både lokale kunder og turister velkommen og sikre, at dine kæledyr får den bedst mulige ernæring.

På hundetræningsbanen i Hornslet, sammen med vores to meget aktive Border Collier Ziggy og Joey.

Sådan begyndte det hele..

Det hele begyndte med at vores første hund Ziggy led af voldsom allergi, da vi fik ham som hvalp i januar 2008. På det tidspunkt fodrede vi ham med noget fuldfoder fra dyrlægen. Vi spurgte dyrlægen til råds omkring allergien, og Ziggy fik to binyrebarkhormon indsprøjtninger, som også hjalp på kløen i omkring 14 dage. Men vi tænkte at der måtte findes en anden og mere vedvarende løsning på Ziggy's allergiproblem.

Derfor søgte Johnny rundt på internettet og fandt frem til den danske foderproducent VetCur. Efter en lang snak med firmaets indehaver Rebekka Gadeberg, fik vi tilsendt en pakke af deres fuldfoder GourMix og en flaske DiVet tilskudsolie. Efter 3 uger på fodereret og tilskudet DiVet, stoppede kløen fuldstændigt. Det blev vi selvfølgelig meget overraskede og imponerede over, og ville derfor fortsætte med at fodre med Gourmix. Vi kunne i midlertidigt ikke finde nogle forhandlere i nærheden, og det endte derfor med at Johnny blev forhandler af produkterne fra VetCur.


Uddannelsesbaggrund
Johnny har en bred uddannelsesbaggrund, primært inden for kemi og biologi - derfor er han godt klædt på til at kunne vejlede kunderne.

Inden vi åbnede butikken i 2008 havde Johnny arbejdet 15 år som selvstændig freelancekonsulent indenfor træpladeindustrien (MDF- og spånplader) - hvor han rejste rundt i hele verden og opstartede/optimerede fabrikker. Efter at have levet 15 år i en kuffert som udenlandsk dansker, trængte han til at slå rødder og arbejde med noget helt andet - og i dag er hunde blevet hele hans liv. Johnny har en baggrund som:

 

Fritidsinteresser
Johnny bruger stort set hele sin fritid på at træne sine egne hunde i agility - eller han træner andre hunde. Han er tilknyttet DCH Kaløvig i Hornslet og DCH i Risskov. Derfor kan han også vejlede omkring agilitytræning og generelt omkring hundeopdragelse- og adfærd.


NaturligtDyrefoder
Grenåvej 766, Løgten
8541 Skødstrup
(Lige ved siden af SuperBrugsen i Løgten)

www.NaturligtDyrefoder.dk
info@naturligtdyrefoder.dk
Tlf: 20 31 80 28

Åbningstider:
Mandag-fredag kl. 13-17.30
Lørdag kl. 10-13

Veterinær Ernærings Terapeut

Følg med på Instagram


Plastik Nej Tak