NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

DIBOFrost sendes ikke, skal afhentes i butikken.

DIBO FJERKRÆ 

DIBO Fjerkræ Frozen Feed er velegnet til følsomme dyr eller som reduktionsfoder.

Dette lækre DIBO fjerkræ er lavet af en ideel blanding af fedtfattigt kyllingekød, hjerter, maver og lever. Denne blanding er særlig velsmagende og næsten en vitamin booster. Vitamin B3 (niacin) spiller en særlig rolle her og tjener de metaboliske processer i kroppen. Vitaminet understøtter biokemiske processer, der er involveret i produktionen af energi i cellerne. Vores proteinrige frosne fjerkræfoder er en populær klassiker i madskålen. Især de firbenede darlings, der ikke synes at kende en følelse af mæthed, drager fordel af fedtfattigt fjerkrækød under vægttab. De indre, den indeholder, giver yderligere vitaminer og mineraler, der gør blandingen til en klassisk vitaminforstærker.

DIBO Hjort

Dette særligt møre og intenst smagende DIBO frosne foder består af rent og letfordøjeligt hjortekød  og er særligt velegnet til følsomme hunde og katte.

Hjortekød er ekstremt magert, lavt kolesteroltal og rig på vitaminer og mineraler. Ud over et varieret vitamin B-kompleks og essentielle fedtopløselige vitaminer A, E, K og D indeholder hjortekød en særlig høj mængde vitamin B1 - thiamin. Dette er et vandopløseligt vitamin og er især vigtigt for energimetabolisme som et energiproducerende coenzym. Derudover er det involveret i aminosyremetabolisme (proteiner) og er også vigtigt for nervesystemet. Vitamin B1 sikrer blandt andet vedligeholdelsen af sundt nerve- og hjertemuskelvæv.

De fedtopløselige vitaminer sikrer en afbalanceret hormonbalance og er nødvendige for hvert organ for at fungere korrekt. Vores proteinrige vildtfrosne foder har en intens smag og er især populært blandt hunde og katte. Da hjortekød ikke er en typisk mad, er den ideel som en udelukkelsesdiæt .

DIBO KANIN 

Dette velsmagende DIBO frosne foder består af rent og letfordøjeligt kaninkød og er særligt velegnet til følsomme hunde og katte.

Det møre kaninkød indeholder ikke kun mange B-vitaminer til et sundt stofskifte og et velfungerende nervesystem, men frem for alt alle fedtopløselige vitaminer som A, E, D og K, som er helt afgørende for vores firbenede venners sundhed. Disse vitaminer sikrer en afbalanceret hormonbalance og er nødvendige for hvert organ for at fungere korrekt. Vores kaninfrosne foder er en meget god kilde til protein af høj kvalitet med et lavt kolesterol- og fedtindhold og er især populær blandt hunde og katte. Da kaninkød ikke er en typisk mad, er den ideel som en udelukkelsesdiæt og til varieret fodring af fødevarefølsomme og allergi-tilbøjelige lodne næser. Den velsmagende, allergivenlige gourmetfrosne mad!

DIBO LAM

Vores B.A.R.F. frosne fødevarer DIBO lam består af rent lammekød, lammekallun

Ud over mange vigtige mineraler og sporstoffer indeholder lam B-vitaminerne B1 (thiamin), B2 (riboflavin), B3 (niacin) og B6 (pyridoxin), som aktiverer stofskiftet.

Dette naturlige vitamin B-kompleks er afgørende for at opnå energi fra den metaboliske forbrænding af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater. Derudover sikrer disse vitaminer en sund nervefunktion og understøtter bloddannelsen.

Det høje indhold af umættede fedtsyrer modvirker betændelse, styrker dit trofaste følgesvends kardiovaskulære system og sikrer en sund og skinnende pels.

Især for allergikere og ældre hunde er det den ideelle vitaminforstærker til et aktivt stofskifte og et stabilt nervesystem.

DIBO KALLUN 

Smagfuld appetitstimulering!

Vommen er en af drøvtyggernes formave. I den nedbrydes cellulosen af plantens næringsstoffer.

Hunde elsker vom, især på grund af sin stærke aroma og fulde smag.

Vommen indeholder mange værdifulde næringsstoffer og vitaminer samt mælkesyrebakterier. Efter indtagelse kan disse have en positiv effekt på hundens tarmflora. K-vitaminet, det indeholder, er også vigtigt for hundens krop, fordi det sikrer et fungerende stofskifte og sund blodkoagulation.

Vitaminerne A, B1, B12, C, D, E, mange aminosyrer, masser af fibre og mineraler som calcium, kalium og magnesium understøtter knoglesundhed og immunsystemet.

Sund sort, som ingen lodne næse kan modstå!

DIBO HESTEKØD 

På grund af det stigende antal kæledyr, der er tilbøjelige til fødevareallergi, blev denne variation udviklet af os.

Dette særligt skånsomme og unikt smagende DIBO frosne foder består af rent og letfordøjeligt hestekød og er særligt velegnet til hunde, der lider af allergi og intolerance.

Hestekød er meget rig på vitaminer. De vandopløselige vitaminer B3, B6 og B12 er særligt bemærkelsesværdige. Vitamin B12 spiller en vigtig rolle i dannelsen af røde blodlegemer, mens B6 og B3 sikrer, at cellerne fungerer korrekt.

Hestekød er magert, lavt kolesteroltal og rig på vitaminer og mineraler. Vores proteinrige frosne hestefoder har en unik smag og er altid populær blandt hunde.

Da hestekød ikke er et typisk foder, er det ideelt som en udelukkelsesdiæt og til varieret fodring af fødevarefølsomme og allergi-tilbøjelige lodne næser.

Vores rene hestekød med hesteaffald er et skånsomt alternativ til andre typer kød og en rigtig fest for allergikere!

DIBO KÆBEKØD

Proteinrigt kød af høj kvalitet fra oksehoveder – for en sund knoglestruktur og en skinnende pels. Hovedkød er det kød, der omgiver kraniet.

Oksekød er ikke kun en stor energikilde, men tilbyder også mange sporstoffer og naturligt calcium og kollagen til firbenet knogle og fælles sundhed på grund af brusk, den indeholder.

Ud over proteiner indeholder det solide oksekød også en høj andel af umættede omega-3 og omega-6 fedtsyrer, som ikke bør mangle hos unge, aktive hunde. Dette belønnes ikke kun med en strålende skinnende pels, men også med en allround stabil sundhed hos din hund. Vitamin B3 (niacin), som er rigeligt indeholdt i oksekød, spiller en særlig rolle her og tjener de metaboliske processer i kroppen. Det understøtter biokemiske processer involveret i energiproduktion i celler.

Den ekstra portion energi til aktive hunde!


Plastik Nej Tak