NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

DiVet 500 ml

DiVet 500 ml

268,00 kr.
Varenummer: 59

DiVet til "den mavesure"

DiVet, din løsning til "den mavesure"! Fordøjelsesprocessen spiller en afgørende rolle for vores overordnede helbred. Hvis din hunds fordøjelse ikke fungerer optimalt, kan det føre til en række sundhedsproblemer såsom tarminflammationer, intolerancer over for visse fødevarer, allergiske reaktioner, forstoppelse og mavesmerter. DiVet er udviklet med henblik på at støtte en sund fordøjelse og bekæmpe de ubehagelige konsekvenser af fordøjelsesproblemer.

Hvordan DiVet kan hjælpe:

DiVet er en unik sammensætning af 17 velkendte lægeurter og medicinske planter, der arbejder i harmoni for at fremme en sund fordøjelse hos din hund. Produktet er særligt velegnet til hunde med sensitiv fordøjelse og kan hjælpe med at lindre symptomer såsom mavesmerter, intolerancer og allergiske reaktioner.

Naturlige ingredienser for bedre fordøjelse:

DiVet indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder økologisk rapsolie, gær, mælkebøtte, blåbær, hvidløg, kalk, alm. røllike, lakridsrod, kvan, lucerne, skovmærke, damiana, schizandra, gul ensian, blæretang, valnød, hønsegræs, kalmus, aloe vera og glat burre. Disse ingredienser arbejder sammen om at støtte fordøjelsessystemet og forbedre hundens generelle trivsel.

Brugsanvisning:

For at drage fordel af DiVets potentiale skal det gives sammen med hundens daglige foder. Den nemme brugsanvisning gør det bekvemt at integrere DiVet i din hunds daglige rutine og sikre, at den får den nødvendige støtte til en sund fordøjelse.

Giv din hund det bedste grundlag for optimal sundhed med DiVet. Lad os sammen tackle fordøjelsesproblemer og skabe et sundt, lykkeligt liv for din pelsede ven!

Dosering:

Vægt -Mængde pr. dag
 
< 4 kg 5 ml. (cc) = 1 teske
5-14 kg 7,5 ml. (cc) = 1,5 teske
15-29 kg 10 ml. (cc) = 2 teske/
30-59 kg 12,5 ml. (cc) = 2,5 teske
> 60 kg 15 ml. (cc) = 3 teske

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre har også købt


Plastik Nej Tak