NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

DiVet 150 kapsler

288,00 kr.
Varenummer: 149

DiVet er en sund belønning til den "mavesure".

Har din kat problemer med maven - f.eks. pga. en infektion eller diarré, så har kroppen brug for næring til at genopbygge tarmslimhinden, lave nye immunceller o.lign. Disse ernæringsmæssige "byggesten" findes i DiVet

Lidelser som f.eks. overvægt, type 2 diabetes, eksem samt kroniske infektioner udspringer typisk fra mave- og tarmlidelser. Det er derfor, at man ofte finder årsagen til hundens svage helbred i fordøjelsen!


Der kan være en række årsager til at katte har en dårlig mave-tarm funktion, eller tilbagevendelse problemer i fordøjelsestragten. F.eks. kan en dårlig syrebalance i maven medføre en dårlig bugspytkirtelfunktion. Det igen kan resultere i en dårlig nedbrydning af foderets bestanddele og derved dårligere optagelse af næringsstofferne i foderet.

Følgerne kan være mange, f.eks.
-ændring af tarmens bakteriesammensætning (tarmflora)
-ophobning af affaldsstoffer
-betændelsestilstande i tarmvæg
-slimhinder og meget andet.

For at en kat kan bevare sundhed og trivsel er det derfor af stor betydning, at den har et velfungerende fordøjelsessystem.

Indhold: 
katost, hørfrø, alm. røllike, havre spirer, blåbær, lucerne, skovmærke, mælkebøtte, gul ensian, valnød, hønsegræs, kalmus, stedmoderblomst, glat burre.

Analyse: 
Råfedt: 1,80%
Råprotein: 28,50%
Træstof: 21%
Råaske 8,30%

Anvendelse:
<1 kg MAX 1 kapsel / dag
< 1-4 kg 1-2 kapsel / dag
5-10 kg 2-3 kapsel / dag

Indhold: 
Bøtte af 150 kapsler

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms