NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

GourMix Kraftmenu pølse

Kraftmenu pølse 800 g

60,00 kr.
Varenummer: 113

Kraftmenu pølse 800 g

Skær den i tern og brug den til træning.

GourMix tilbyder to lækre varianter af deres fuldfoder i pølseform: leverpølse og kraftmenu pølse. Begge varianter er skærefaste og kan bruges som belønning eller til sporlægning under træning og leg. GourMix pølserne er lavet af friske råvarer af højeste kvalitet.

Råt kød indeholder naturligvis en betydelig mængde væske (ca. 80%), og da pølserne udelukkende består af kød, vil vandindholdet være angivet som sådan på deklarationen.

Når emballagen ikke er brudt, kan GourMix fuldfoder opbevares ved stuetemperatur. Efter åbning skal GourMix Luksus pølse opbevares i køleskabet og kan holde sig i 3-4 dage. Du har også mulighed for at fryse det, hvis der er noget tilbage.

For at vejlede dig om fodring, bør en hund, der udelukkende fodres med GourMix Luksusmenu fuldfoder og vejer 20 kg, få omkring 400 gram om dagen. Det er vigtigt at huske, at alle hunde er forskellige, så denne mængde er kun vejledende. Det er bedst at tilpasse fodermængden efter din hunds huld og individuelle behov.

Ingredienserne i GourMix pølserne inkluderer kød og kødbiprodukter, hvoraf der maksimalt er 75% oksekød, mindst 10% fjærkræ og mindst 10% lam, samt vitaminer og mineraler.

Det kan det blandes med VetCur hunderfoder GourMix

Deklarationen angiver følgende nærings indhold:

  • Råprotein: 10%
  • Råfedt: 7%
  • Råaske: 2%
  • Råfibre: 0,3%
  • Vand: 78%

Der er også tilsat vitamin E i mængden 25 mg/kg.

GourMix pølserne giver din hund et sundt og nærende måltid, der udelukkende består af kød og opfylder dens ernæringsmæssige behov.

Belønning og fuldfoder på pølseform, sundt og nærende måltid udelukkende bestående af kød.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre har også købt


Plastik Nej Tak