NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

MUSH B.A.R.F. Vaisto®Frost sendes ikke, skal afhentes i butikken.

MUSH

Når vi refererer til MUSH, refererer vi ikke til lyden slædehunde laver, når de begynder at trække. MUSH er faktisk et kvalitetsfoder fra Finland. Hos Dyrecenter.dk tilbyder vi et bredt udvalg af MUSH-foder, både til hunde og katte, der sikrer, at dit kæledyr får alle de nødvendige næringsstoffer. MUSH er en form for høj kvalitet, frossent råfoder, der kan bruges til kæledyr i alle størrelser. Ideen bag MUSH er at give dine kæledyr den type mad, de ville jage i naturen.

MUSH BARF er en af de mange variationer af MUSH-foder, og du vil ofte se "MUSH BARF" som en betegnelse. BARF står for "Biologically Appropriate Raw Food," hvilket betyder, at det er råfoder, der er skræddersyet til det specifikke kæledyr. MUSH BARF er en spændende og velsmagende alternativ til tørfoder, og det kan bruges selv til allergiske kæledyr. Denne foderblanding indeholder store mængder kød og kun små mængder grøntsager, hvilket gør den mere lig en naturlig byttedyrskost. MUSH BARF giver din hund eller kat en kost, der er nem at fordøje og giver energi til resten af dagen.

Vaisto

Vaisto er finsk og betyder instinkt. Med vores fuldfoder-serie, Vaisto, har vi forsøgt at efterligne hundens naturlige instinkt. I det vilde skulle hunden fange og spise byttedyr, Vaisto er bygget på samme måde som et byttedyr: kød, ben og organer, samt en smule grøntsager for at afspejle maveindholdet i de græs-spisende byttedyr.

Fordi Vaisto er bygget med naturen som model, er det et sundt, godt og vældigt næringsrigt fuldfoder. Det er tilpasset udelukkende hundens krop, og de ubehandlede næringsstoffer er lette for kroppen at optage. Fordi Vaisto er lavet af rå ingredienser, indtager hunden levende bakterier og vigtige enzymer.

Vaisto findes i mange forskellige smagskombinationer, og i tre forskellige størrelser: poser på 800g og 3kg, samt 10kg kasser med miniblocks i.

Vaisto laves på vores fabrik i Jakobstad, i Finland, af rene råvarer fra finska familiegårde, ren fra Lapland og laks fra Norge.Plastik Nej Tak