NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

NeVet hund 500ml

NeVet 500 ml

298,00 kr.
Varenummer: 57

NeVet - Til "den humørsyge" Hund: Naturlig Støtte til Psykisk Trivsel


NeVet er udviklet med fokus på at tilbyde naturlig støtte til hunde, der oplever adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel. Adfærdsproblemer kan have forskellige årsager, herunder genetiske dispositioner og tidlige traumer, der fører til vedvarende aktivering af flugt/kamp-nervesystemet. "Den humørsyge" hund, som NeVet er skabt til, kan manifestere adfærdsproblemer som angst, aggression, overdreven gøen, tendens til at bide, lavt selvværd, følsomhed over for lyde, og problemer med at være alene hjemme.

Naturlig Løsning med Lægeurter og Medicinske Planter:

NeVet indeholder en unik blanding af 12 velkendte lægeurter og medicinske planter, der arbejder i harmoni for at støtte hundens psykiske velbefindende. Disse nøje udvalgte ingredienser inkluderer damiana, schizandra, hønsegræs, gurkemeje, humle, citrongræs, pomerans, jasmin, passionsblomst, prikbladet perikum, pimpinelle, samt en base af økologisk rapsolie, gær, kalk og havre spirer.

Beroligende Effekt på Hormonelle Forstyrrelser og Adfærdsproblemer:

NeVet er udviklet til at være skånsom og tåles af hunde, der oplever hormonelle forstyrrelser og adfærdsproblemer. Den naturlige sammensætning af ingredienser sigter mod at afbalancere hundens nervesystem og skabe en beroligende effekt, der fremmer en mere afslappet og harmonisk adfærd.

Forebyggelse af Adfærdsproblemer:

NeVet kan også anvendes som en forebyggende løsning for hunde, der har genetiske dispositioner for udfordringer i sindet eller som har været udsat for tidlige traumer. Ved at styrke hundens mentale sundhed kan NeVet hjælpe med at skabe en mere positiv og afbalanceret adfærd.

Sikker og Naturlig Støtte:

NeVet er skabt med fokus på sikkerhed og naturlig støtte. Den er fri for skadelige stoffer, og dens naturlige sammensætning gør den velegnet til langvarig brug, når det er nødvendigt for hundens velvære.

Vælg NeVet til at Skabe Harmoni:

Giv din "humørsyge" hund den naturlige støtte, den fortjener, med NeVet. Vælg dette naturlige supplement for at skabe harmoni og trivsel i din hunds liv. Med NeVet investerer du i din hunds mentale sundhed og velvære på en omsorgsfuld og naturlig måde.


Brugsanvisning:
Gives sammen med foderet.

Dosering:

Vægt -Mængde pr. dag
< 4 kg 5 ml. (cc)  = 1 teske

5-14 kg 7,5 ml. (cc)  = 1,5 teske

15-29 kg 10 ml. (cc) = 2 teske/

30-59 kg 12,5 ml. (cc) = 2,5 teske

> 60 kg 15 ml. (cc) = 3 teske
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre har også købt


Plastik Nej Tak