NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

NeVet 150 kapsler til kat

NeVet 150 kapsler

288,00 kr.
Varenummer: 233

NeVet - Til "den humørsyge" kat

NeVet - Naturlig Balance for Den Humørsyge Kat


Har din kat vist tegn på adfærdsproblemer eller dårlig psykisk trivsel? Årsagerne kan være mange, og det er her, NeVet træder ind som den naturlige løsning til "den humørsyge" kat. Adfærdsproblemer kan stamme fra genetiske dispositioner, tidlige traumer eller fejlhåndtering under opdragelsen. Resultatet kan være, at katten kronisk fastlåses i flugt/kamp-nervesystemet, hvilket resulterer i adfærdsproblemer som angst, aggression, gøen, bidskhed, mindreværd, lydfølsomhed og problemer med at være alene hjemme.

NeVet præsenterer en unik blanding af 12 kendte lægeurter og medicinske planter, der er designet til at bringe balance og trivsel til din kats sind. Ingredienser som jasmin, pomerans, humle, banan, alm. agermåne, surbær, ananas, damiana, passionsblomst, prikbladet perikum og pimpinelle arbejder i harmoni for at berolige og støtte din kats mentale velvære.

Analyse:

Råfedt: 1,80%
Råprotein: 28,50%
Træstof: 21%
Råaske: 8,30%
NeVet er skånsomt for hunde med hormonelle forstyrrelser og adfærdsproblemer. Den naturlige sammensætning sikrer, at produktet tåles godt af din kat, samtidig med at det arbejder for at afhjælpe de underliggende årsager til adfærdsproblemer.

Doseringen er nem at tilpasse i henhold til din kats vægt:

Under 1 kg: Max 1 kapsel dagligt
1-4 kg: 1-2 kapsler dagligt
5-10 kg: 2-3 kapsler dagligt

NeVet kommer i en praktisk bøtte med 150 kapsler, der udgør en langvarig og effektiv støtte til din kats mentale sundhed. Invester i din kats velvære med NeVet - den naturlige vej til en gladere og mere afbalanceret kat.
Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk