NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Alpha Spirit And 3 kg et semi moist tørfoder med And

Alpha Spirit And 3 kg

270,00 kr.

THE ONLY ONE med and fra Alpha Spirit

Introduktion til "THE ONLY ONE med and fra Alpha Spirit" - den perfekte glæde til din bedste ven. Dette særlige produkt er skabt med omhu og dedikation for at glæde din elskede hund. "THE ONLY ONE med and" er kornfrit, glutenfrit og uden kødmel, og det er designet og produceret internt af Alpha Spirit. Det indeholder 100% menneskevenlige ingredienser og er vigtigst af alt IKKE EKSTRUDERET.

Vi har altid haft et primært mål hos Alpha Spirit: at skabe naturlige produkter, der tager sig af vores firbenede venners velbefindende. Vi beder dig venligst følge de nedenstående fodringsretningslinjer for at sikre, at din hund forbliver sund og fuld af energi med en smuk, skinnende pels.

Alpha Spirit And produkt er fremstillet med frisk fisk og kød. For at producere 1 kg af dette komplette kæledyrsfoder til hvalpe bruger vi 2 kg frisk kød og 0,5 kg frisk fisk. Vores friske ingredienser tilberedes ved lav temperatur, hvilket bevarer alle deres næringsstoffer, vitaminer og mineraler. "THE ONLY ONE Alpha Spirit And" indeholder ingen kødretter eller tilsat fedt, og er selvfølgelig glutenfrit.

Det mest bemærkelsesværdige ved Alpha Spirit And produkt er dets egenskaber: KORNFRI. GLUTENFRI. UDEN KUNSTIG FARVE ELLER SMAG. IKKE EKSTRUDERET. "THE ONLY ONE med and fra Alpha Spirit" er den ideelle måde at forkæle din hund med en sund og velsmagende kost, der vil holde den fuld af liv og med en skinnende pels.

Brugsanbefalinger:

Se tabel over anbefalede daglige rationer på pakken som referencepunkt, der varierer i mængden af foder i henhold til alder, fysisk aktivitet, vægt eller race.

Sørg for, at der til enhver tid er frisk vand til kæledyret.

Opbevar Alpha Spirit And på et køligt, tørt sted, beskyttet mod direkte sollys.

Sammensætning:

45% frisk andekød

20% frisk kyllingekød

20% hel frisk fisk (rund sardinella (Sardinella aurita), makrel (Scomber scombrus), saurel (Trachurus spp.), pilchard (Sardina pilchardus))

Hydrolyseret stivelse

Æg

Beta vulgaris frugtkød

Ølgær (Saccharomyces cerevisiae)

Pære

Ananas

Cikorie

Banan

Spidskommen (Cuminum cyminum)

Oregano (Origanum vulgare)

Anis (Pimpinella anisum)

Gurkemeje (Curcuma longa)

Fennikel (Foeniculum vulgare)

Analytiske Bestanddele (udtrykt som procenter):

Råprotein: 30,5%

Råfibre: 2%

Råfedt: 16%

Råaske: 8%

Fugtighed: 16%

Omega-3 flerumættede fedtsyrer EPA+DHA: 2000 mg/kg

Calcium: 1,5%

Fosfor: 1,2%

Jern: 70 mg/kg

Glucosamin: 4400 mg/kg

Taurin: 3000 mg/kg

Bemærkning: Alle de analytiske bestanddele i Alpha Spirit And er naturligt til stede og kommer fra vores råmaterialer; de er ikke blevet kunstigt tilføjet.

Energiindhold (pr. kg): 3638 kcal / 15221 kJ

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk