NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Chuckit Max Glow Squeaker Medium

Chuckit Max Glow Squeaker Medium

110,00 kr.

Chuckit Max Glow Ultra Squeaker Selvlysende Bold

Sjov og spændende tid for din hund er lige rundt om hjørnet med Chuckit Max Glow Ultra Squeaker Selvlysende Bold. Denne fantastiske bold har alt, hvad din hund har brug for at blive aktiv og have det sjovt.

Holdet bag Chuckit har designet denne selvlysende bold med stor omhu, og resultatet er en bold, der er både sjov at lege med og praktisk at bruge. Denne bold har en selvlysende effekt, der aktiveres ved at lade den "lade" op i solen. Når solen går ned, lyser bolden op og gør legen med din hund til en endnu sjovere og mere spændende oplevelse.

Men det er ikke alt - denne bold har også en høj squeaker, der vil fange din hunds opmærksomhed og stimulere deres instinkter. Din hund vil elske at lege med denne bold, og du vil elske at se din hund have det sjovt.

Denne Chuckit Max Glow Ultra Squeaker Selvlysende Bold er lavet af slidstærkt gummi, hvilket gør den til en holdbar ledsager i leg og træning. Du kan også være sikker på, at din hund kan tage bolden i munden takket være den teksturerede overflade, og gummiet gør det let at rengøre bolden.

Bolden er i størrelse medium og måler Ø6 cm, hvilket gør den til den perfekte størrelse til din hund. Og hvis du allerede har en boldkaster fra Chuckit, der passer til medium størrelse bolde, så passer denne bold også perfekt hertil.

Så hvis du vil have din hund til at blive aktiv, have det sjovt og blive underholdt, er Chuckit Max Glow Ultra Squeaker Selvlysende Bold det rette valg. Din hund vil elske at lege med denne bold, og du vil elske at se din hund have det sjovt. Så hvorfor vente? Giv din hund en fantastisk gave med denne selvlysende bold, og se din hund gløde med glæde og fornøjelse.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Tak