NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Chuckit Rope Fetch

Chuckit Rope Fetch

198,00 kr.

Chuckit Rope Fetch - Bolden, der oser af leg og livlighed!

Spar, spark, rus eller træk - disse er bare nogle af de legemuligheder, Chuckit Rope Fetch bolden tilbyder din pelsklædte ven. Dette fantastiske legetøj er udstyret med et reb, der let kan sættes fast i boldens rille, så det bliver let at kaste, sparke eller trække den rundt. Mål på 15 cm i diameter og med et ca. 45 cm langt reb med et håndtag, giver dette legetøj dig mulighed for en lang række legemuligheder.

Materialer af høj kvalitet gør denne bold til et holdbart og sjovt stykke legetøj, der vil tage din hunds leg til et nyt niveau. Bolden er fremstillet af skum, nylon og gummi og designet til at opfordre til interaktiv leg og masser af motion. Farverne på bolden er livlige, hvilket gør det let for din hund at se og hente legetøjet, uanset hvor det lander.

Chuckit Rope Fetch er det perfekte legetøj til enhver hund, uanset om den foretrækker at rulle, sparke, fange eller trække. Dens mange funktioner gør legen mere livlig og varieret, og den daglige motion for din hund bliver endnu sjovere og mere interaktiv. Så skift fra hent til fangst eller til noget tovtrækning - uanset hvad din hund er til, vil Chuckit Rope Fetch legetøjet give masser af underholdning og sjov.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk