NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Chuckit Ultra Bumper Tug

Chuckit Ultra Bumper Tug

150,00 kr.

Chuckit Ultra Bumper Tug: Det Ultimative Hundelegetøj til Leg og Træk

Gør legen med din hund mere spændende og interaktiv med Chuckit Ultra Bumper Tug! Dette alsidige hundelegetøj er skabt af de samme holdbare materialer som Chuckits bestseller, Ultra Ball, og leverer utallige timers leg og træk.

Leg, Apportér og Træk:

Ultra Bumper Tug er designet til at tilfredsstille alle aspekter af din hunds leg. Det giver dig mulighed for at gribe, hente og trække i det, hvilket gør det perfekt til apporteringsspil og træningsøvelser. For sjove apporteringsspil skal du blot vikle rebet rundt om og ind i dens opbevaringsplads, og derefter smide den. Når det er tid til trækleg, skal du pakke rebet ud, vælge en ende, og du er klar til sjov træning og interaktion med din hund.

Holdbarhed og Kvalitet:

Ligesom Chuckit's andre produkter er Ultra Bumper Tug skabt med enestående holdbarhed for øje. Uanset hvor intensiv legen eller træklegen bliver, vil dette legetøj stå distancen og levere sjov gang på gang. Det er lavet af materialer af høj kvalitet, der er skånsomme for din hunds tænder og sikre for deres helbred.

Interaktiv Leg:

Ultra Bumper Tug fremmer en sund og aktiv livsstil for din hund og opfordrer til mental stimulering og fysisk motion. Uanset om I leger alene eller sammen, vil dette legetøj styrke båndet mellem dig og din hund og forbedre din hunds færdigheder.

Giv din hund det bedste af begge verdener med Chuckit Ultra Bumper Tug. Leg, apportér og træk med dette alsidige legetøj, der er skabt til at holde og bringe glæde ind i hver legestund. Bestil din Ultra Bumper Tug i dag og se din hund opleve en verden af sjov og trækleg!

(Husk altid at overvåge din hund under leg og udskifte legetøjet, hvis det viser tegn på skade for at undgå utilsigtet indtagelse af dele).

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Tak