NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Vivo Zen 130g

Vivo Zen 130g

693,00 kr.

Vivo Zen: Optimer din hunds sundhed med epigenetisk ernæringsterapi

Vivo Zen er en innovativ tilgang til hundens sundhed og velvære, der anvender epigenetisk ernæringsterapi til at optimere kroppens, hjernens, neurologiske og endokrine systemer. Disse systemer spiller en central rolle i hundens overordnede sundhed, energi og trivsel.

Epigenetisk ernæringsterapi til hund:

Ernæring og motion er velkendte miljømæssige faktorer, der påvirker hundens udvikling og helbred gennem hele dens liv. Epigenetisk ernæringsterapi er en tilgang, der fokuserer på at levere de rette næringsstoffer og byggesten til kroppens celler for at opretholde eller genskabe optimal sundhed.

Forskning og udvikling:

Vivo Zen er udviklet af VetCur, der er den første virksomhed på verdensplan, der fra starten har benyttet epigenetisk ernæringsterapi som primært værktøj til at optimere dyrenes livskvalitet. Det er sket gennem omfattende forskning og kliniske studier, der har vist de potentielle fordele ved denne tilgang til hundens ernæring.

Hvordan fungerer det?

Vivo Zen bidrager med epigenetiske byggesten til vigtige områder af hundens sundhed.

Endokrine system: Balancerer hormoner og styrer metabolske processer.

Sikkerhed og effektivitet:

Vivo Zen er et sikkert og effektivt supplement, der kan anvendes alene eller sammen med andre VetCur-produkter. Det er skabt af nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet og fremstillet i en kontrolleret produktionsproces, der sikrer kvalitet og sikkerhed for hunden.

Som det kan læses for den rutinerede bruger, så er det de samme områder den understøtter som NeVet, men hvor NeVet understøtter det hele, overordnede system, og samtidigt med også forudsætter at dette i forvejen virker som det skal, så understøtter Vivo Zen dette system INDENI DEN ENKELTE CELLE i systemet, samtidigt med at den får låst op for de gener som af epigenetiske årsager står fastlåst forkert, og giver kroppen uhensigtsmæssige resultater deraf.

Sammenfatning:

Vivo Zen er et innovativt og sikkert supplement, der anvender epigenetisk ernæringsterapi til at optimere hundens sundhed og trivsel. Ved at styrke kroppens, hjernens, neurologiske og endokrine systemer bidrager det til en sund og aktiv livsstil. Med sin unikke tilgang til hundens sundhed og velvære kan Vivo Zen være et værdifuldt supplement til enhver hundeejer, der ønsker at sikre, at deres hund lever et sundt og aktivt liv.

Indhold:

Gær af døde gærkulturer, ginkgo, humle, guaranafrø, broget lædersporesvamp, kvikgræs samt kyskhedstræ

Råfedt: 2,10 %

Råprotein: 29,5%

Træstof: 22,0%

Råaske: 8,30%

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Tak