NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Udsolgt
Catch foderskål Kt Northmate

Catch foderskål katte

149,00 kr.
Varenummer: 139

CATCH fra NORTHMATE er en interaktiv foderskål til katte, som er designet med henblik på at stimulere kattens naturlige instinkter og evne til at fange sin mad med poterne. 

Den ønskede mængde foder strøs udover CATCH, og det er herefter op til din kat at skubbe og gribe foderet imellem de mange glatpolerede tappe.

CATCH fra NORTHMATE forlænger spisetiden markant og resulterer i en gladere og sundere kat.

CATCH fra NORTHMATE er velegnet til alle katteracer og den smukke lilla farve er valgt for at afspejle kattens majestætiske nature.

CATCH fra NORTHMATE er støbt i hård plast (uden ftalater) og tåler derfor både udendørsbrug og rengøring i opvaskemaskine.

CATCH - Katten og dens dobbelte natur

Noget af det mest fascinerende ved katten er dens sammensatte natur - den er både en del af familien og alligevel helt sin egen.

I løbet af dagen hygger den sig inden døre og er kælen og legesyg. Men ikke så snart har natten meldt sin ankomst, førend instinkterne tager over og lokker katten ud i mørket for at jage mus og fugle i nabokvarteret.

Én af de største udfordringer for enhver katteejer er uden tvivl at bygge bro i mellem disse to forskellige sider ved katten - mellem kæledyret på den ene side og vilddyret på den anden.

Ikke alle katte har fri adgang til udendørsmiljøer - og endnu færre har mulighed for ligefrem at bringe jagtinstinkterne i spil på natlige udendørseventyr.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Tak