NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Dyrenes Redningskort

Dyrenes Redningskort

39,00 kr.
Varenummer: 198

Dyrenes Redningskort: Tag Ansvar for Din Elskede Ven!

Du har ansvaret for din kæledyrs trivsel hver dag, men hvad sker der, hvis du pludselig ikke kan komme hjem som sædvanligt? Med Dyrenes Redningskort i din pung kan du altid være sikker på, at dit kæledyr er i trygge hænder, selv i tilfælde af en uforudset ulykke.

På bagsiden af dette holdbare plastikkort har du mulighed for at tilføje vigtige kontaktpersoner og deres telefonnumre. Disse er de personer, som du ønsker skal tage ansvar for dit kæledyr, hvis du skulle blive akut syg eller opleve en uventet ulykke. Med disse oplysninger let tilgængelige vil du vide, at dit elskede dyr vil blive passet på og elsket, som det fortjener.

Dyrenes Redningskort er lavet af slidstærkt plastik og anbefales at blive beskrevet med en permanent marker. Tag det første skridt mod at sikre din kæledyrs fremtidige trivsel ved at bære dette kort med dig. Det er en lille investering, der kan gøre en kæmpe forskel for dit elskede kæledyr, og det viser din dedikation som ansvarlig dyreejer. Bedre sent end aldrig at få et kort.

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms


Plastik Nej Tak