NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 


GourMix  Menu 2GourMix  Menu 1

"Har du fået en ny kat?"

"Nej, jeg har blot ændret kattens kost."

Dette var en situation, hvor en af vores kunder blev spurgt af en nabo, om hun havde fået en ny kat, da naboen syntes, at katten så anderledes ud. Det viste sig, at katten faktisk var den samme som altid, men den havde gennemgået en opgradering til GourMix-foder. Dette havde medført, at kattens pels blev blankere, farverigere og at katten generelt havde det meget bedre. Det ydre udtrykte simpelthen, hvor sund katten var blevet indvendigt.

Gennem årene er der nogle historier, sætninger eller begivenheder, der særligt hænger ved i hukommelsen, og denne enkle udveksling af ord er en af dem. Det er både sjovt, men samtidig også alvorligt, da det viser, hvor vigtigt det er at sørge for, at ens kat har den rette ernæring.

Man kan kun undre sig over, om katten stadig strejfer rundt i nabolaget og viser alle, hvilken stor forskel god mad og tilstrækkelig mængde af det kan gøre. Uanset hvad vil denne lille historie altid leve videre.

GourMix kattefoder fås i to varianter: Menu 1 (den røde) med and og Menu 2 (den blå) med fisk. Menu 2 har vist sig at være den mest populære blandt katte. Det kan være en god idé at have begge varianter til rådighed, så katten(e) kan vælge det, de har mest behov for. Begge varianter indeholder naturlige urteblandinger, der understøtter immunforsvaret.


Plastik Nej Tak