NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Hundetegn

Alt Om Hundetegn: Lovpligtigt og Essentielt

Hundetegn er ikke blot en praktisk løsning, men også en lovpligtig sikkerhedsforanstaltning for hundeejere i Danmark. I dette blogindlæg vil vi udforske alle aspekter af hundetegn, herunder hvor de kan købes, hvad der skal stå på dem, om de er lovpligtige, priser og meget mere.

Lovkrav og Konsekvenser

Ifølge hundeloven er det obligatorisk, at din hund bærer et hundetegn fra den er fyldt 4 måneder. Lovteksten lyder som følger:

"§ 1. Besidderen af en hund skal sørge for, at hunden, inden den er 8 uger gammel, er mærket og registreret. Besidderen af en hund skal endvidere sørge for, at hunden, fra den er 4 måneder gammel, bærer halsbånd forsynet med et skilt, der angiver besidderens navn og adresse."

Indhold på Hundetegn og Anbefalinger

Hundeloven kræver ejerens navn og adresse på hundetegnet. Vi anbefaler desuden at inkludere telefonnummeret, da loven blev indført før mobiltelefonens tid. Det er en ekstra foranstaltning, der letter kontakten i tilfælde af, at din hund bliver fundet af andre. Vi fraråder at inkludere hundens chipnummer af sikkerhedsmæssige årsager.

Håndtering af Lange Adresser

Hvis din adresse er for lang til standard hundetegn, kan du overveje et større tegn eller opdeling af adressen i flere linjer. Forkortelser som "Gl." for gammel, "Ndr." for nordre, "Ø." for Øster og Østre kan bruges til at gøre plads.

Hvor og Hvordan Køber Jeg Hundetegn?

Hundetegn kan købes hos NaturligtDyrefoder, både online og i vores fysiske butik i Aarhus. Vi tilbyder gratis gravering på alle hundetegn, uanset indhold.

Priser og Valgmuligheder

Priserne varierer afhængigt af størrelse, design og materiale. Standardtegn er prisvenlige, men for en mere unik og personlig løsning kan prisen stige. Se vores fulde udvalg af hundetegn på vores hjemmeside.

Valg af Hundetegn Størrelse

Vores hundetegn fås i forskellige farver, størrelser og designs. Opdeling i tre størrelser – Small til små racer, Medium til mellemstore hunde, og Large til store hunde eller dem, der ønsker mere tekst.

På mange af vores hundetegn har du mulighed for at få graveret på begge sider. Vi har dem både i Messing Og Stål


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk