NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

KolloisølvAgioVet sølvvand: Naturlig Støtte til Sundhed og Heling

AgioVet sølvvand har i mange år været anerkendt for sine potentielle sundhedsmæssige fordele, og det er nu også blevet en populær tilføjelse til hundeejeres værktøjskasse for naturlig heling. Denne mikroskopiske form for sølv har vist sig at have antibakterielle, antivirale og antifungale egenskaber, hvilket gør det til et interessant supplement til at støtte hundes sundhed. Lad os udforske, hvordan brugen af AgioVet sølvvand til hunde kan være gavnlig.

Hvad er AgioVet sølvvand?

AgioVet sølvvand er en suspension af mikroskopiske sølvpartikler i destilleret vand eller en anden væske. Disse små partikler er i en størrelsesorden, hvor de ikke kan ses med det blotte øje, hvilket giver væsken en karakteristisk farve. AgioVet sølvvand er kendt for sine potentielle antimikrobielle egenskaber og har været anvendt i alternativ medicin i mange år.

Fordele ved AgioVet sølvvand:

Antibakterielle Egenskaber: AgioVet sølvvand menes at have antibakterielle egenskaber, der kan hjælpe med at bekæmpe bakterier i  kroppen. Dette kan være nyttigt ved infektioner eller som forebyggende foranstaltning.

Antivirale Virkninger: Studier antyder, at AgioVet sølvvand kan have antivirale egenskaber, hvilket betyder, at det potentielt kan bidrage til at bekæmpe virusinfektioner.

Antifungale Egenskaber: AgioVet sølvvand har også vist sig at have antifungale egenskaber, hvilket kan være gavnligt ved behandling af svampeinfektioner eller som en del af forebyggende pleje.

Immunsystemstøtte: Ved at hjælpe med at bekæmpe patogener kan AgioVet sølvvand støtte  immunsystem. Et stærkt immunsystem er afgørende for at opretholde hundens generelle sundhed og modstandskraft.

Sårhelende Egenskaber: Nogle hundeejere bruger også AgioVet sølvvand eksternt på hudlæsioner eller sår for at fremme heling og forebygge infektion.

Bruges f.eks. til desinfektion af foder- og vandskåle.Ved mistanke om mikrobielt forurenet vand tilsættes 1-5 teskefuld AgioVet i 1 liter forurenet vand. Vent 15 minutter så er vandet til at drikke igen.

Benyttes også til f.eks. behandling af sår, hudproblemer.

Kan bruges af/på hunde, katte, heste og dig selv

Sammensætning:

Demineraliseret vand, kolloide sølvioner fremstillet af 99,99% sølv


Plastik Nej Tak