NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

SlikkemåtteHvornår skal du bruge LickiMat

Brugt af eksperter over hele verden

Dyreadfærdseksperter, dyrlæger og hundetrænere har bekræftet, at brugen af LickiMat giver dit kæledyr en behagelig oplevelse, og at gentagelse forstærker forbindelsen mellem den behagelige oplevelse og andre begivenheder, for eksempel når du forlader hjemmet - hvilket erstatter hvad der tidligere var en angstprovokerende oplevelse med noget behageligt.

Selvfølgelig hjælper det med at lindre din hunds angst med at lindre din egen! Det er en ægte win-win.

Reducer separationsangst!

En af de mest almindelige anvendelser af en LickiMat til hunde er at støtte din hund med separationsangst, når du forlader dit hjem. Når din hund er fuldt trænet, kan du bruge den til enhver lejlighed, hvor du forlader dit hjem, om det er om morgenen, når du går på arbejde, når du går ud at handle, eller hvornår som helst. Gennem gentagelse vil din hund associere dig med at forlade hjemmet med en behagelig oplevelse, og dette ændrer naturen af overgangen fra en negativ og angstprovokerende til en positiv og beroligende oplevelse. Det er så simpelt. Dette er den grundlæggende læresætning inden for hundetræning: positiv forstærkning. Du skal fuldt træne din hund, før du efterlader den alene med en LickiMat.


Sørg venligst for, at du er komfortabel med, at din hund ikke vil tygge LickiMat'en. Du skal supervisere din hund, når du introducerer dem til LickiMats, og observere deres adfærd og interaktion med LickiMat og forskellige godbidder. Fjern venligst LickiMat'en, hvis din hund viser nogen tendens til at tygge på måtten. Du bør altid overveje at bruge LickiMat Tuff, hvis du har til hensigt at efterlade din hund alene med LickiMat derhjemme - de er tygge-resistente og næsten uødelige.


Selvfølgelig kan du bruge LickiMat til enhver tid på dagen eller natten til din hund, når de fortjener en godbid. LickiMat vil distrahere din hund, mens du spiser din middag, eller enhver anden lejlighed, hvor du har brug for din hund distraheret og stille. Ingen råben, intet pres, bare en lille godbid, der ikke mætter dem, og holder dem rolige selv efter godbidden er væk.

Udover godbidder kan du bruge LickiMats som et komplet fodersystem til små og mellemstore hunde!

Oral sundhed til din bedste ven, uden overfodring

Du kan bruge de sundeste ingredienser til at sammensætte spreads specielt til din hund.

LickiMat lader dig også forkæle din hund uden at overfodre dem på grund af de smart designede mønstre på LickiMat, der holder små mængder af mad eller godbidder, der kun kan indtages ved slikning, i modsætning til tygning eller slukning.

Forskellige mønstre på forskellige modeller af LickiMat passer til forskellige godbidder og fødevarer med forskellig konsistens og struktur.

Sjov og berigelse af din hunds liv

Du vil opdage, at du vil nyde at se din hund nyde deres LickiMat. Du vil blive forbløffet over, hvor længe godbidder vil vare, mens din hund arbejder sig igennem LickiMat'en. Sørg for at se nøje på, hvor meget af deres tunge der vil kontakte LickiMat'en under slikkebevægelsen - alt fordi det beroliger hunden, og de ønsker så meget af det som muligt.

Hundetrænere er forelsket i LickiMat

Der er i øjeblikket tusinder af hundetrænere, der bruger LickiMat som et værktøj til at hjælpe med hundetræning. Uanset om du arbejder med en hund, der gør mod alle, der går gennem døren (eller prøver at ændre enhver anden adfærd), eller prøver at berolige dine hunde gennem fyrværkeri eller tordenvejr, er LickiMat den perfekte langvarige, sunde godbid og distraktionsenhed, du kan bruge uden risikoen for overfodring.

Du kan bruge LickiMat Tuff™ og Deluxe™ til at tage dine hunds yndlingsgodbidder med dig, når du træner udendørs - uden rod.

Vil min hund tygge og ødelægge LickiMat'en??

Mange ejere er berettiget bekymrede for, at deres hund vil tygge og ødelægge LickiMat'en. Hvis du har nogen tvivl, bør du købe LickiMat Keeper™ eller Outdoor Keeper™ - denne serie er fantastisk til hvalpe, der får tænder, og uartige hunde, der tygger på næsten alt. Keeper-serien er designet til at beskytte din hund såvel som LickiMat'en.


Plastik Nej Tak