NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Donut hundeseng

Donutseng

Donut Hundeseng Fluffy - Original, med vaskbart betræk 

Vi præsenterer vores eksklusive Donut Hundeseng Fluffy  - den originale dunagtige hundeseng med et vaskbart betræk  og forskellige farver. Vores hundepude, også kendt som hundekurv, er skabt med kærlighed til alle hunde, uanset størrelse.

Produktinformation:

Farve: Grå, Brun, Mørkegrå, Sort

Materiale: Kunstig pels

Fyldmateriale: Polypropylen

Mærke: Wahre Tierliebe

Raceanbefaling: alle racer og ikke bider i alting

LAVET I TYSKLAND: Vores dunagtige plus er ikke kun elsket af dyr, men også af naturen. Den er lavet af 100% vegansk kunstpels og produceret med stolthed i Bremen, Tyskland. Med Fluffy Plus sætter vi nye standarder for kvalitet og bæredygtighed.

Funktioner:

Hævede kanter: Lad din hund eller kat nyde komforten af hævede kanter, der forhindrer hængende hoveder og giver en følelse af sikkerhed og hygge.

Ingen skridsikker: Takket være skridsikre knopper forbliver hundepuden altid på plads. Den dunagtige seng bliver dermed en stabil hvileoase, uden risiko for at glide rundt.

Hyggeligt materiale: Lavet af behagelig PP-uld, vores hundepude er ikke bare et praktisk møbel, men også en luksuriøs oplevelse for din hund. Det tætsyede betræk gør det ekstra blødt og indbydende.

Giv din hund den ultimative soveoplevelse og skab et rum af luksus og komfort med vores dunagtige hundeseng.

Vi har den ikke på lager man henvise til Amazon.de hvor du kan købe den via dette link ( ny side åbner og du henvises til Amazon.de )  Pris er dagspris.

Denne vare er på frost og skal afhentes i butikken


Plastik Nej Tak