NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

ViVet hund 5 kg
ViVet hund 5 kg
ViVet hund 5 kg

ViVet 5 kg

349,00 kr.
Varenummer: 123

ViVet  hund 5 kg sæk

ViVet hund- til din bedste ven

Sammenligner man dyrenes ernæring med, hvordan en computer virker, udgør fedt, protein, kulhydrater, vitaminer og mineraler "hardwaren". For at kunne bruge computeren kræves passende software. På samme måde udgør næringsstoffer fra planteriget den "software", der muliggør optimal udnyttelse af "hardwaren" og sikrer optimal drift. Derfor er ViVet tilskudsfoderserien til heste, hunde og katte sammensat, så du kan give dit dyr et sundt og nærende hverdagstilskud af planter, bær, bark, nødder, rødder, blomster og meget mere.

ViVet hund tilskudsfoder fås i 5 kg.

For alle dyr gælder det, at en større eller mindre del af deres kost stammer fra planteriget – enten direkte eller indirekte. I dyrenes naturlige miljø har de fri adgang til alle de næringsstoffer, de har brug for, og er evolutionært tilpasset til denne kost. På verdensplan kendes der i dag mere end 30.000 aktive og sekundære planteingredienser. Dette udgør et enormt ernæringsmæssigt skatkammer, som vores tamme husdyr og kæledyr desværre ikke længere har fri adgang til. De godt 70 milliarder celler, som en krop består af, har dagligt behov for at modtage disse næringsstoffer. Derfor er plantenæringsstoffer også af vital betydning for en afbalanceret og artskorrekt ernæring.

Uanset alderen er det vigtigt at holde organerne sunde og raske. Det er derfor vigtigt at stimulere organismens kredsløb, stofskifte og afgiftningorganer. Dette sikrer stærke muskler, sund pels og virker generelt forebyggende.

ViVet indeholder 14 kendte lægeurter og medicinske planter. 

ViVet bruges som en træningsgodbid eller som en sund erstatning for lidt mundgodt.

BARF fodring: op til 20% af netto rationen.

 

Råprotein 22%         Jern 102 mg
Råfedt 10%            Zink 103 mg
Træstof 3%            Selen 104 mg
Råaske 6%             Kobber 13 mg
Vand 7%                Mangan 33mg
                              Calcium 8,5g
                              Fosfor 4,6g
                              Natrium 1,5g

 

 

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre har også købt


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk