NaturligtDyrefoder - Grenåvej 766 - 8541 Skødstrup - Åbningstider : Man- fre 13 - 17.30  Lør 10 - 13 

Essential Highland Living 10kg tørfoder til hunde med vildkød
Essential Highland Living 10kg tørfoder til hunde med vildkød
Essential Highland Living 10kg tørfoder til hunde med vildkød. Pille størrelse

Essential Highland Living 10KG

629,00 kr.

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING: En Rejse til Skotske Højlande i en Pose


Tag din hund med på en smagfuld rejse til de majestætiske skotske højlande med ESSENTIAL HIGHLAND LIVING. Dette enestående kornfrie måltid er inspireret af det robuste og smukke skotske landskab og tilberedt med omhu ved hjælp af lækre lokale og regionale ingredienser. Med Norfolk Black kalkun, Aberdeen Angus okse, due, agerhøne og selvfølgelig laks som nøgleingredienser, er dette måltid en hyldest til Skotland.

Kvalitet og Variation fra Det Skotske Højland

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING indeholder kun de bedste råvarer fra Skotland og omegn. Vores mål er at levere en smagseksplosion til din hund, samtidig med at vi opfylder dens ernæringsmæssige behov. Dette måltid er tilpasset til et normalt aktivitetsniveau, hvilket gør det ideelt til en bred vifte af hunde.


Følg Vores BOF Princip

Vi tror på, at ernæring er nøglen til din hunds sundhed og velvære. ESSENTIAL HIGHLAND LIVING følger vores princip om Behavioral Optimizing Foods (BOF), hvilket bidrager til at opretholde stabilt blodsukker og positiv adfærd. Samtidig giver dette måltid dig mulighed for at tage din hund med på en smagsoplevelse i Skotland.


Fri for Kylling og Kartoffel

ESSENTIAL HIGHLAND LIVING indeholder ikke kylling eller kartoffel, hvilket gør det til et godt valg for hunde med specifikke kostbehov eller allergier.

Dette måltid er mere end bare mad - det er en kulinarisk oplevelse for din hund. Med ESSENTIAL HIGHLAND LIVING kan du give din firbenede ven en smag af Skotland og samtidig sikre, at den får den nødvendige ernæring. Gør måltidstid til en fest og lad din hund smage det bedste fra de skotske højlande.

Opskriften:

Tilberedt med frisk & tørret Norfolk Black kalkun, due/agerhøne/and, Aberdeen Angus Okse, laks & æg 79,0 %

Heraf frisk 43,0 %

Protein 29,0 %

Fedt 17,0 %

- Heraf omega3 1,8 %

- Heraf omega6 2,6 %

Mineraler/Råaske 8,5 %

Fiber: 3,5 %

Vand 8,0 %

Kalcium 1,6 %

Fosfor 1,2 %

Glukosamin 0,09 %

Kondroitin 0,07 %

Kcal/kg 3620,0


Alternative til dette foder Highland Living med vildt fra det engelske højland , kunne også være  Essential Estate Living med lam og Hjort .Essential Superior Living med kylling, and og fisk eller måske Essential Nautical Living med fisk. Det bedste er måske at skifte mellem de forskellige varianter, variation er altid godt, de kan også blandes med Essential Paté serie. Mere info her

Antal
1
Tilføj til kurv
Priser er inkl. moms
Andre har også købt


Plastik Nej Takmiljoevenlig-pakning.dk